#Ulkona
Kuinlumiukko

Löydä oma tapasi Ulkoilla - Rakenna lumiukko

Suomen Latu järjestää tänä talvena Ulkona kuin lumiukko -kampanjan, jonka tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa. 

Ulkona kuin lumiukko -kampanja alkaa 1.2. ja päättyy 8.3.2020. Luvassa on melkein sata yleisölle avointa lumiukkotapahtumaa ympäri Suomen, tule mukaan! 

Lumiukkolaskuri

Kampanja-aikana 1.2.8.3.2020 syötetyt lumiukot löydät alta.

Lumiukkoja rakennettiin paikoin haastavista lumiolosuhteista huolimatta komeat 4873 kappaletta!

 

#UlkonaKuinLumiukko-uutiset

Image

Lumiukot mukana WAU!-kerhoissa

Kiitos Suomen Ladulle hienosta kampanjasta ja haasteesta. Me työntekijät WAU ry:llä olemme ottaneet haasteen...

01.03.2018

Image

Viikon 8 #UlkonaKuinLumiukko-kisan voittaja arvottu

Viikolla 8 käynnistyivät talvilomat ja lumiukkoja rakennettiin jälleen runsaasti etenkin tapahtumissa, kuten...

27.02.2018

Image

Holiday Clubit ovat #UlkonaKuinLumiukko talvilomilla

Holiday Clubit ovat talvilomalla #UlkonaKuinLumiukko, kun lumiukkotapahtumat valtaavat hotellien pihat!...

24.02.2018

Image

Viikon 7 #UlkonaKuinLumiukko -kuvakisan palkinto arvottu!

Viikolla 7 lumiukkoja rakennettiin runsaasti tapahtumissa ja kotipihoilla ympäri Suomen....

20.02.2018


 

#ulkonakuinlumiukko

Even City of Kuopio knows that I'm excellent at building (read eating snow and snow diving) a snowman. #kuopio #finland #juankoskenjuice #shetlandsheepdog #picoftheday #instapic #Repost @kuopionkaupunki (@get_repost) ・・・ ☃️ Tämän talven #snowmanchallenge-satoa ☃️ Nämä ja monet muut mainiot lumiukkohaasteeseen postatut kuvat sekä Suomen Ladun lumiukkolaskurikin sen osoittavat, että olemme todellinen lumiukkokaupunki! 😄❄️ . Myös Kuopion päiväkotien lapset innostuivat #snowmanchallenge’sta ja rakentelivat ulkoilutuokiollaan toinen toistaan ihastuttavampia lumiukkoja ja lumieläimiä. 💕 . @suomenlatu lumiukkolaskurin mukaan Kuopiossa on rakennettu tänä talvena huikeat 335 lumiukkoa! 👏 Lukeman perusteella olemmekin SUOMEN VUODEN 2020 TOISIKSI LUMIUKKOISIN KUNTA – hyvä meidän joukkue! 🥈💪🤗 Pidimme pitkään jopa ykkössijaa lumiukkokisassa, mutta Nivala se vain vei voiton viime hetkellä – onnittelut siis sinne lumiukkopääkaupunkiudesta! 😊👏 Ja muistetaan me Kuopiossa, että hoppeekaan ei oo häppee, ja tärkeintähän tässä lajissa on tietystikin hyvä mieli sekä yhteinen hauskanpito. 😍 . Kuopiossa lumesta on päästy iloitsemaan tänä talvena yhdessä myös useissa talvitapahtumissa: esimerkiksi Puijon Ladun ja Juankosken kuntoilijoiden järjestämissä koko perheen lumileikkitapahtumissa lumiukkoja syntyi molemmissa monia kymmeniä! 😍 . Kuten haasteen alettua lupailimme, kaikkien #snowmanchallenge’en kuvia postanneiden kesken on nyt arvottu kaksi Kuopio-aiheista palkintoa ja onnekkaille voittajille ilmoitettu asiasta yksityisviestillä. 🎁 . Kiitos jokaiselle #snowmanchallenge’sta innostuneelle lumiukkoilijalle ja myös kaikille lumiukkoja Suomen Ladun lumiukkolaskuriin merkanneelle. 💙 . Lumiukkoilut alkavat varmaankin tältä vuodelta olemaan pikkuhiljaa tässä 💧, mutta ensi vuonna sitten jatketaan #snowmanchallenge vol. 2:n parissa! Katsotaan, mitä kaikkea tuolloin keksimmekään 😉 Ja sitä odotellessa voimmekin nauttia kevääseen heräilevästä luonnosta vaikkapa ulkoilun ja retkeilyn merkeissä! 🌞🌱 . . . Kuvat: @mmariberg, @kuopiokansalaisopisto_liikunta , @juicekoira, @stindetti . #kuopio #snowmanchallenge #hyvänelämänpääkaupunki #ulkonakuinlumiukko #paraspaikkalapsille