Uutiset

Image

Varaslähtö haasteeseen - yö murhaniemessä

29.08.2018

Otimme eilen pienen varaslähdön Nuku yö ulkona -haasteeseen kutsumalla yhteistyökumppaneitamme ja ystäviämme kokeilemaan erilaisia ulkoilulajeja Suomen Latu Oittaalle ja nukkumaan yön ulkona Bodomjärven "murhaniemenäkin" tunnetulla Hästbergetillä.

Osa osallistujista saapui paikalle suoraan PEFC Suomen kanssa järjestetystä Terveyttä ja hyvinvointia metsistä - livenä vai diginä? -seminaarista ja pääsi hyödyntämään aamupäivän ideoita heti käytännössä.

Lajikokeiluina oli tällä kertaa maastopyöräilyä, melontaa yksikköavokanootilla, luontohyvinvointia ja frisbeegolfia. Näiden lisäksi oli mahdollista tutustua Fjällrävenin telttoihin ja Ticket to the Moon riippumattoihin sekä muihin retkeilyvälineisiin.

Myös lauantaina 8.9. Metsähotellien ohjelmassa tulee olemaan saman tyylisiä lajikokeiluja ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa kaiken ikäisille.

Paikkakunnasta riippuen ohjelmassa voi olla mm. polkujuoksua, retkiruoan valmistusta, SUP-lautailua jne.

Maittavan illallisen ja ohjelmantäyteisen päivän jälkeen siirryimme pystyttymään telttoja ja valitsemaan sopivia puita riippumatoille. Yö sujui rauhallisesti ja sää oli vielä miellyttävän lämmin, eikä hyttysistäkään ollut pahemmin kiusaa. Aamulla heräsimme aivan upeaan auringonnousuun ja kirkkaaseen päivään.

Ulkona nukutun yön jälkeen oli hyvä fiilis lähteä kohti päivän haasteita!

Alla hieman tunnelmia tapahtumasta: