Uutiset

Image

Telttasaunasta arjen luksusta retkelle

15.06.2017

"Telttasaunan löylyt on itse koettava, että sen saunaksi uskoo", julistaa rennosti.com-yrittäjä Hannu Korja.

Hannu on lapsesta asti viettänyt paljon aikaa luonnossa. Ulkona nukkuminen on hänen mukaansa ihan oma juttunsa, jota on jopa hieman vaikeaa sanoin kuvailla. Luonnossa kuuluvat kovin monenlaiset äänet ja siellä vallitsee oma rauhansa.

Hannu on viimeksi nukkunut ulkona viime kesänä, mutta haaveilee jo nyt tämän kesän yöretkestä. Hän on valinnut viimeisimmillä retkillään teltan sijasta tiipiin, sillä kokee siinä olevan hitusen rakastamaansa Lapin taikaa. Hannu mainitseekin lempimaisemakseen Lapin tunturit, jossa mieli ja silmä lepäävät.

Retkille Hannu ottaa jokseenkin aina mukaan telttasaunan. Telttasaunojen maahantuoja kertoo kuuntelevansa palautetta ja muokkaavansa tuotetta koko ajan. Hän paljastaa taustalla olevan toimivan tehtaan, joka on aina valmis tuotekehitykseen.

Rennosti.com-saunassa on markkinoiden pienin kiuas. Kiukaan sisäinen höyrystin takaa ihanan kosteat löylyt, ja lasinen luukku luo saunomiseen tunnelmaa. Telttasauna on myös on kevyt kuljettaa ja nopea kasata, tinkimättä silti hyvistä löylyistä.

Hannu kokee todella hienona, kun pystyy tarjoamaan ihmisille mahdollisuuden saunoa luonnossa. Hän uskoo, että moni käyttäjä tai tapahtumien järjestäjä ei tiedä, että on olemassa toimiva sauna ja pesutila, joka on oikeasti otettavissa mukaan luontoon.

Lauantaina 17.6 vietetään Nuku Yö Ulkona -päivää, jonka ohessa telttasaunoja on lämpimänä Nuuksion kansallispuistossa sekä Hossassa. 

Viimeiseksi vinkiksi telttasaunaan Hannu valjastaa saunojaa:

”Älä kiirehdi, löydä kokeilemalla itselle sopivat löylyt ja nauti. Ota rennosti!”

 

Teksti ja kuva: Eeva Mäkinen