Uutiset

Image

Scandinavian Outdoor jälleen mukana haastamassa suomalaisia nukkumaan yön ulkona

08.06.2023

Scandinavian Outdoor on suomalainen, alunperin Varsinais-Suomesta ponnistava perheyritys, jolla on pitkät perinteet partiolaisten omana varustekauppana. Pitkän, yli 50 vuotisen historian myötä Scandinavian Outdoor on kasvanut valtakunnalliseksi, vahvaksi ja aidosti asiantuntevaksi ulkoiluvälinekaupaksi, joka palvelee tällä hetkellä verkkokaupan lisäksi jo seitsemässä kaupungissa.


Scandinavian Outdoorin arvot yhdistyvät vahvasti Suomen Ladun arvojen ja toiminnan kanssa. 

“Meille on tärkeää, että jokainen suomalainen löytää ulkoilun ilon ja ennen kaikkea oman tavan liikkua luonnossa. Kattavasta valikoimastamme löytyy varusteita lähes kaikenlaiseen ulkoiluun aina perinteisestä vaeltamisesta takamaastoissa lasketteluun. Monipuolisuus ja asiantuntemus varusteissa on meille sydämen asia”, kertoo Scandinavian Outdoorin markkinointipäällikkö Kuutti Haapanen. 

Suomen Latu ja Scandinavian Outdoor jatkavat yhteistyötä myös vuoden 2023 Nuku yö ulkona -kampanjan suhteen. Osana tämän vuoden yhteistyötä Scandinavian Outdoor tarjoaa Nuku yö ulkona -päätapahtumien eli Metsähotellien asiakkaille tuntuvia alennuksia varusteisiin. Scandinavian Outdoor osallistuu Metsähotelli Partaharjuun Pieksämäellä omalla toimintapisteellä.
 

Kaikki Suomen Ladun jäsenet ovat oikeutettuja 10 prosentin alennukseen sekä Scandinavian Outdoorin myymälässä että verkkokaupassa.

Lisätietoja: https://scandinavianoutdoor.fi/asiakaspalvelu/jasenalennukset/

 

 

SCANDINAVIAN OUTDOOR

Suomalaista retkeilyosaamista vuodesta 1970
www.scandinavianoutdoor.fi
#elämääulkona #nukuyöulkona

Kommentointi

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.