Uutiset

Image

Nuku yö ulkona -tapahtumia löytyy ympäri Suomen

19.06.2019

Suuren suosion saavuttanut Nuku yö ulkona -kampanja liikuttaa vuosittain jo kymmeniä - jopa satoja tuhansia ulkoilijoita. Kampanjan päätavoitteena on lisätä tietoisuutta jokamiehenoikeuksista sekä niiden suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää metsähotellissa, kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka omalla takapihalla, tärkeintä ei ole yöpymispaikka vaan osallistuminen ja luonnosta nauttiminen!

Tänä vuonna Suomen luonnonpäivänä 31.8. järjestettävä kampanja koostuu päätapahtumista Suomen Latu Kiilopäällä ja Espoon Oittaalla, eri tahojen järjestämistä kymmenistä, jopa sadoista pienemmistä tapahtumista ympäri Suomen sekä kirsikkana kakun päällä, koko Suomi haastetaan mukaan omalla nuku yö ulkona -haasteellaan. Tämä kaikki yhdistettynä Suomen luonnonpäivän kattavaan tapahtumatarjontaa takaa varmasti valtakunnallisesti suuren osallistujamäärän. Kampanjan tavoitteena onkin saada yli 50 000 ulkona yöpyjää Suomen luonnonpäivänä 31.8.

Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumat - 400-paikkaiset Metsähotellit sijoittuvat Suomen Ladun ulkoilukeskuksiin Espoon Oittaalle ja Lappiin, Suomen Latu Kiilopäälle. Metsähotellit tarjoavat päivän aikana laadukasta ja monipuolista ohjelmaa ulkoilijoille mm. polkujuoksun, maastopyöräilyn ja nuotioruokakurssin merkeissä. Päivä huipentuu tunnelmalliseen yöpymiseen Metsähotellissa järjestäjän tarjoamassa, valmiiksi pystytetyssä majoitteessa. Metsähotellissa voit yöpyä myös omalla majoitteella, mutta huomaathan että myös tässä tapauksessa paikka tulee varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen päätapahtumiin on nyt käynnissä. Lisätietoja Kiilopään ja Espoon Metsähotellien ohjelmasta ja ilmoittautumislinkit löydät Metsähotellit-sivulta. Mikäli haluamasi majoitevaihtoehto on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon tai osallistua pelkästään maksuttomaan päivätapahtumaan.

Kymmeniä tapahtumia luvassa

Nuku yö ulkona -tapahtumia ja Metsähotelleja löytyy lauantaina 31.8. ympäri Suomen! Etsi lähin tapahtumasi Tapahtuma-sivulta ja liity muiden retkeilijöiden iloiseen seuraan.

Huom! Tapahtumia kerääntyy ko. sivulle vielä elokuun aikana.

Mikäli olet järjestämässä Nuku yö ulkona -tapahtumaa, muista ilmoittaa se Suomen Ladun tapahtumakalenteriin. Näin tapahtumasi saa näkyyttä kampanjasivulla.