Uutiset

Image

Mistä voi vuokrata retkeilyvarusteita?

12.07.2021

Haluaisitko nukkua yön ulkona, mutta sinulta uupuu teltta, makuupussi tai makuualusta? Ei hätää. Retkeilyvarusteita voi vuokrata useilta eri tahoilta. Vuokraamalla tai lainaamalla varusteita voit kokeilla ulkona yöpymistä matalalla kynnyksellä ilman omia välinehankintoja. Varusteiden vuokraaminen on myös ekologinen valinta! Valtakunnallisissa vuokrauspalveluissa voit tarjota myös omia retkeilyvarusteitasi vuokrattaviksi. 

Retkeilyvarusteita vuokraavat tahot

Suomen Ladun jäsenyhdistykset

  • Osa jäsenyhdistyksistämme vuokraa retkivarusteita kuten telttoja, makuualustoja, rinkkoja ja retkikeittimiä. Katso lähin jäsenyhdistyksesi ja tarkista voitko vuokrata välineet omalta yhdistykseltäsi. Etsi lähin yhdistyksesi yhdistyshaun avulla

Yritykset

  • Useat ulkoiluaktiviteettipalveluja tarjoavat yritykset ja jotkin retkeilyvarusteita myyvät kaupat myös vuokraavat retkivarusteita - tutustu paikalliseen tarjontaan
  • Esimerkiksi yhteistyökumppanillamme Scandinavian Outdoorilla on oma retkeilyvarustevuokraamo, josta voit vuokrata teltat, makuualustat ja rinkat kesän retkille. Vuokrauksen voi tehdä verkkokaupuan kautta ja noutaa tuotteet Helsingin (Forum), Vantaan (Tammisto) tai Turun (Raisio Kuninkoja) myymälöistä.

Valtakunnalliset vuokrauspalvelut

  • Retkirent.fi - retkeilyn ammattilaisten ja harrastajien yhteisöllinen yhteisöllinen varustevuokraamo. Vuokraa tai tarjoa vuokralle!
  • Nettivuokraus.fi - monipuolinen vuokrauspalvelu
  • Kuinoma.fi - monipuolinen tavaroiden vuokrauspalvelu, jossa voit tarjota myös omia varusteitasi vuokrattaviksi

Lainaa kaverilta

 

Muista huolehtia myös vuokravarusteista kuin omistasi!

 

#Nukuyöulkona Suomen suurimmassa luksushotellissa. Luonnossa.