Uutiset

Image

Metsähotellit varattu pian täyteen

05.05.2017

Nuku yö ulkona -tapahtumaan liittyvien Metsähotellien varaus käynnistyi 2.5. Metsähotellit rakennetaan 17.6. Nuuksion, Salamajärven ja Hossan kansallispuistoihin.

"Metsähotellien suosio on yllättänyt meidät todella positiivisesti! Nuuksio varattiin täyteen vuorokaudessa, Salamajärvellä ja Hossassa puolet 'petipaikoista' on jo varattu", Juhani Lehto Suomen Ladusta kertoo.

"Nuuksioon saimme 20 lisäpaikkaa riippumattoihin, selvittelemme parhaillaan myös toisen majoitusalueen avaamista Nuuksioon", Lehto kertoo.

Metsähotellien varausjärjestelmään on lisätty nyt myös jonotusmahdollisuus: jos joku peruu varauksensa, niin jonossa olevalle lähetetään sähköpostilla viesti mahdollisuudesta varata paikka. Aikaa varauksen tekemiseen on 24 tuntia sähköpostin saapumisesta. Sen jälkeen viesti lähtee seuraavaksi jonossa olevalle.

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen”, kuten retkeilyteltan, riippumaton tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Majoitus on maksuton.

Metsähotellien majoitusvaraus on käynnissä. Varaa "huoneesi" täältä!