Uutiset

Image

Metsähotelli Kuusijärven majoitteet varattiin lähes kokonaan loppuun viidessä minuutissa

12.06.2024

– Aiempina vuosina Metsähotellien ilmoittatumisen yhteydessä on ollut varausryntäys, mutta koskaan kaikkia paikkoja ei ole varattu loppuun näin nopeasti. Tämän hetkisen tiedon mukaan Metsähotelli Kuusijärvelle on jäljellä vielä muutamia riippumattopaikkoja sekä muutama paikka omille majoitteille, sanoo Suomen Ladun tapahtuma-asiantuntija Petteri Tiainen.

– Selvitämme parhaillaan saisimmeko tarjolle vielä lisää majoitteita, joilla vastata suureen kysyntään, jatkaa Tiainen.

Metsähotelli Kuusijärvi tulee majoittamaan kokonaisuudessaan lähes 400 ulkoilijaa. Suomen Latu ilmoittaa mahdollisista lisämajoitteista Metsähotelli Kuusijärven Facebook-tapahtumasivuilla.

Metsähotelli Kuusijärvelle ovat tervetulleita myös päiväkävijät

Metsähotelli Kuusijärvi tarjoaa monipuolista ja pääosin maksutonta ohjelmaa eritasoisille ja -ikäisille ulkoilijoille. Päiväohjelmaan voi osallistua, vaikka ei jäisi Metsähotelliin yöksi. Luvassa on niin filosofisia keskustelutuokioita, luonnonväreillä maalaamista, polkujuoksulenkkejä, melontaa, metsäjoogaa ja taijita.

Myös lapsiperheet on huomioitu ohjelmassa. Lapset pääsevät oppimaan retkeilyn saloja Muumien retkeilykoulussa ja ratkomaan arvoituksia Metsämörrin kanssa.

Toinen tämän vuoden Nuku yö ulkona -päätapahtuma järjestetään Saariselän Kiilopäällä

Toinen Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumista, Metsähotelli Kiilopää järjestetään Saariselällä. Myös Metsähotelli Kiilopään tapahtumassa majoittuminen on maksutonta.

Tapahtuman ohjelmakattauksen teemana on hyvinvointia luonnosta ja retkeilystä. Luvassa on muun muassa tunturijoogaa, tähtiretkiä, retkeilytaitojen opettelua ja metsätanssia. Tapahtumassa järjestetään myös retkeilykirpputori sekä mahdollisuus korjata ja korjauttaa omia retkeilyvälineitä.

Metsähotelli Kiilopäähän on vielä tilaa, ja ilmoittautuminen on auki Nuku yö ulkona-kampanjasivuilla.