Tapahtumat

Nuku yö ulkona - Oulangan kansallispuisto

26.08.2023

Tervetuloa nukkumaan yö ulkona Oulangan kansallispuistoon Kiutakönkään taukokatokselle, joka sijaitsee lähellä kuuluisaa Kiutakönkään koskea.

- Taukokatokselle on kilometrin kävelymatka Oulangan luontokeskukselta. Lue Kiutakönkään polun reittikuvaus Luontoon.fi-sivuilta. Taukokatoksella on tulentekopaikka, pöytäryhmiä, polttopuuvaja ja kuivakäymälä. Taukokatos sijaitsee kuivalla kankaalla kauempana vesistöstä, joten täytä vesipullosi luontokeskuksella.

- Saavu paikalle oman teltan tai riippumaton kanssa. Tapahtumaan on myös mahdollisuus varata luontokeskuksen asiakasneuvoltapisteeltä ilmainen teltta ja makuualusta, jotka tarjoaa Oulangan Taika. Varauksen yhteydessä täytetään varauslomake. Palauta teltta luontokeskukselle seuraavana päivänä klo 10 alkaen. Telttoja on varattavissa rajallinen määrä.

Oulangan Taika vuokraa myös muita retkeilyvarusteita kuten makuupusseja ja retkityynyjä etukäteen varaamalla.

- Tapahtuma alkaa klo 18 omien telttojen pystytyksellä, jonka jälkeen istutaan yhdessä iltanuotiolla tarinoita kuunnellen ja tikkupullia paistellen. Oulangan luontokeskus tarjoaa tikkupullat ja nokipannukahvit noin 20 henkilölle. Ota oma kuksa tai retkimuki mukaan!

- Ota mukaan: teltta tai riippumatto, makuupussi, makuualusta, kuksa tai retkimuki, pieni roskapussi omille roskille, wc-paperia, juomavettä oman tarpeen mukaisesti, säänmukainen vaatetus, tasku-/otsalamppu ja omat eväät.

- Oulangan kansallispuistossa noudatetaan roskatonta retkeilyä. Pakkaa evääsi uudelleen käytettäviin rasioihin ja ota oma roskapussi mukaan.

- Oulangan luontokeskuksessa sijaitsevasta Ravintola Talonpöydästä saa myös ostettua mukaan ilta- ja aamupaloja. Ravintola on avoinna joka päivä klo 10-18.

Huomioithan, että kansallispuiston alueella jokaisenoikeudet eivät ole voimassa. Lue Oulangan kansallispuiston ohjeet ja säännöt.

Image

Sijainti ja aikataulu

SijaintiKuusamo
OsoiteLiikasenvaarantie 132, 93900 Kuusamo
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 18.00
Päättyy: 27.08.2023, klo 10.00

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona - Oulangan kansallispuisto
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
IlmoittautuminenIlmoittaudu tapahtumaan 26.8. klo 15 mennessä Oulangan luontokeskuksen sähköpostiin oulanka@metsa.fi tai puhelinnumeroon 0206 396 850.

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäOulangan luontokeskus/Metsähallitus
YhteyshenkilöIra Pesonen
Sähköpostioulanka@metsa.fi
Puhelinnumero0206 396 850