Tapahtumat

IlmastoAreena iltanuotiolla 25.8.2023

25.08.2023

Tule kokemaan uudenlainen IlmastoAreena iltanuotiolla, yöpyen luonnossa Iijokisuistossa, Iin Karhussa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Elokuisen perjantain aikana on tarjolla mielenkiintoista keskusteluohjelmaa kahdella teemoitetulla iltanuotiolla. Te tapahtuman vierailijat voitte osallistua vapaasti iltanuotioiden keskusteluihin, esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Tapahtuman ohjelma, keskustelijat ja aikataulu on nyt julkaistu: ilmastoareena.fi

Iin kunta järjestää IlmastoAreena iltanuotiolla yhteistyössä Nuku yö ulkona ja Suomen luonnon päivän kanssa. IlmastoAreenan vierailijoilla on mahdollisuus yöpyä luonnossa Karhun telttailualueella. IlmastoAreenaan voi osallistua myös iltakävijänä.

lmastoAreena syntyi vuonna 2019 halusta tuoda kaikki yhdenvertaisena saman pöydän ääreen keskustelemaan ilmastonmuutoksen ratkaisuista. Iin Wanhan Haminan puistoalueella vuonna 2019 ja 2021 järjestetyt IlmastoAreena festivaalit keräsivät yhteensä noin 10 000 vierailijaa ja lähes 200 esiintyjää kahdelle lavalle.

Image

Sijainti ja aikataulu

SijaintiIi
OsoiteKarhun leirikeskus, Leirikeskuksentie 28., 91100 Ii
  
AjankohtaAlkaa: 25.08.2023, klo 16.00
Päättyy: 26.08.2023, klo 12.00

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiIlmastoAreena iltanuotiolla 25.8.2023
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
IlmoittautuminenIlmastoAreena tukee Suomen Ladun Nuku yö ulkona -kampanjaa ja haastaa kaikki ulos yöksi. Karhussa on varattu telttailualue IlmastoAreenalle vierailijoille. IlmastoAreenaan voi osallistua myös iltakävijänä.

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäIin kunta
YhteyshenkilöHelena Illikainen
Sähköpostihelena.illikainen@ii.fi
www-sivutilmastoareena.fi

OULUN LATU RY

Oulun Ladun tarkoitus on toiminnallaan vakiinnuttaa ensisijaisesti luonnossa tapahtuvaa kunto- ja virkistysliikuntaa sekä retkeilyä yleiseksi tavaksi sekä edistää ulkoilukulttuuria ja ulkoilun hyviä tapoja. Oulun Ladun jäsenmäärä on 2400 jäsentä.

Katso yhdistyksen omat sivut