Ilmoittautuminen Metsähotelli Kiljavaan avataan maanantaina 13.6.2022 klo 10.00. Linkki ilmoittautumiseen löytyy sivun lopusta ohjeiden jälkeen.

Lue ennakkoon tarkasti alla olevat ilmoittautumisohjeet.

Majoittuminen Metsähotellissa on maksutonta. Halutessasi voit varata maksullisen aamupalan sunnuntaiaamulle.

Metsähotelli Kiljavan aamiainen sisältää:

 • Kaurapuuro
 • Kananmuna
 • Tuoreet sämpylät
 • Leikkeleet
 • Kahvi/tee/kaakao
 • Aamiaisen hinta 6,90€
 • Aamiainen on laktoositon sekä saatavilla gluteenittomana, maidottomana ja vegaanisena

Varauskäytännöt

Huomioithan, että ilmoittautumislomakkeella varataan nukkumapaikkoja, ei kokonaisia majoitteita. Järjestäjien tarjoamiin majoitteisiin voi varata nukkumapaikkoja vain majoitteen kapasiteetin verran. Huomioithan ennen varauksen aloittamista, että sinulla tulee olla kaikkien osallistujien yhteystiedot sekä oikeus niiden ilmoittamiseen. Voit varata paikan myös omalle teltalle, riippumatolle tai Tenstile-majoitteellesi.

Telttojen tila on mitoitettu yöpymiseen, joten huomioithan, että esimerkiksi pienillekin lapsille on syytä varata oma nukkumapaikka. Saman kapasiteetin telttojen koossa saattaa olla myös pieniä eroja. Suurin osa tavaroista säilytetään teltan eteistilassa, jolloin ne eivät vie tilaa nukkumiselta.

Metsähotelli Kiljava pyritään järjestämään mahdollisimman esteettömästi ja tarjolla on esteettömiä majoitteita. Esteettömät majoitteet ovat tarkoitettu niitä tarvitseville ja heidän avustajilleen tai seuralaisilleen. Ethän varaa esteetöntä majoitetta, mikäli ryhmässäsi olevalla henkilöllä ei ole siihen tarvetta. Esteettömyys on huomioitu myös tapahtuman ohjelmassa. Lue lisää tapahtuman esteettömyydestä ja esteettömien majoitteiden kuvaukset täältä. 

Kiltit lemmikkieläimet ovat tervetulleita omiin majoitteisiin, mutta järjestäjän majoitteisiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Opaskoirat saavat tulla esteettömiin majoitteisiin.

Toimi ilmoittautumislomakkeella näin:

 1. Valitse tarvittava määrä nukkumapaikkoja. Valitse majoitteen kokoon täsmäävä määrä nukkumapaikkoja. Majoitteet voi varata vain niin, että kaikki nukkumapaikat täyttyvät. Voit valita useita majoitteita, kunhan ryhmän ja majoitteiden nukkumapaikkojen kokonaismäärä täsmäävät. Esimerkiksi kolmen hengen ryhmälle kolme nukkumapaikkaa 3 hlö:n Tentsilestä tai kaksi nukkumapaikkaa 2 hlö:n teltasta ja 1 nukkumapaikka 1 hlö:n riippumatosta. Virheelliset varaukset korjataan automaattisesti ryhmän kokoon täsmääviksi. Saman ryhmän majoitteet pyritään rakentamaan mahdollisimman lähelle toisiaan. Esteettömiin majoitteisiin voi tehdä kapasiteettia pienemmän varauksen tarpeen mukaan. 
 2. Syötä yhteyshenkilön tiedot. Yhteyshenkilön tiedot siirtyvät automaattisesti ensimmäiseen valittuun majoitteeseen, mutta saman ryhmän osallistujat voivat jakaa varaamansa majoitteet haluammallaan tavalla.
 3. Syötä kaikkien osallistujien tiedot ja tilaa halutessasi maksullinen aamiainen. Aamiaistilaus on sitova ja se maksetaan paikan päällä.
 4. Vahvista varauksesi.

Tarjolla on seuraavia majoitteita:

 • 1 hlö riippumatto; sisältää hyttysverkon ja sadesuojan eli tarpin, 100 kpl, 100 nukkumapaikkaa
 • 2 hlö retkeilyteltta, 17 kpl, 34 nukkumapaikkaa
 • 2 hlö Tentsile, 5 kpl, 10 nukkumapaikkaa
 • 3 hlö retkeilyteltta, 4 kpl, 12 nukkumapaikkaa
 • 5 hlö Naiger-teltta, 41 kpl, 205 nukkumapaikkaa
 • Esteetön riippumatto; sisältää hyttysverkon, sadesuojan eli tarpin sekä aluspeitteen, 10 kpl, 10 nukkumapaikkaa
 • Esteetön 2 hlö Tentsile, 5 kpl, 10 nukkumapaikkaa
 • Esteetön 3 hlö Naiger-teltta, johon valittavissa retkisänky 10 kpl, 30 nukkumapaikkaa
 • Paikka omalle riippumatolle, teltalle, tai Tentsilelle

Metsähotelli tarjoaa vain nukkumapaikan valitussa majoitteessa tai paikan omalle majoitteelle. Muut retkeilyvarusteet, kuten makuualustat, makuupussit ja retkikeittimet on tuotava itse. Metsähotelli Kiljava tarjoaa muutamia makuupusseja ja makuualustoja maksutta lainattavaksi. Voit tehdä varauksen ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mikäli ilmoittaudut jonotuslistalle, saat ilmoituksen vapautuvista majoitteista. Valitse myös jonoon ilmoittautuessa majoitteen kapasiteettiin täsmäävä määrä nukkumapaikkoja. Muista seurata sähköpostiasi ja tarkista myös roskaposti. Paikan vapauduttua saat tiedon sähköpostiisi ja paikka on vahvistettava 24 tunnin kuluessa.

Mikäli et kirjaudu sisään Metsähotelli Kiljavaan 27.8. klo 18:00 mennessä, paikkasi vapautuu muiden käyttöön. 

Peruutusehdot:

Vain yhteyshenkilöt voivat perua tai muokata ilmoittautumista yhteyshenkilölle lähetetyn varausvahvistuksen kautta. Pidäthän silloinkin huolta, että ryhmän koko vastaa aina majoitteiden kokonaiskapasiteettia. Voit perua varauksen maksutta 15.8. mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun, joka laskutetaan tapahtuman jälkeen. Peruutusmaksua ei tarvitse maksaa, mikäli toimitat lääkärintodistuksen peruutuksen yhteydessä.

Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Jenniin: jenni.humalajoki@suomenlatu.fi, p. 046 921 5502