Uutisarkisto

Image
Image

OP mukana lumiukkotalkoissa!

13.02.2018

OP Ryhmä ja Suomen Latu ovat tehneet yhteistyötä ulkoilun edistämisessä ja ulkoilijoiden vakuuttamisessa jo vuosikymmeniä. Kun Suomen Ladulta ehdotettiin yhteistyötä myös #UlkonaKuinLumiukko-kampanjassa, oli vastaus selvä. Ilman muuta OP on mukana!

Vapaaehtoistyö ja sen tukeminen on tärkeää OPlle. Tästä mainiona esimerkkinä on viime vuonna käynnistynyt Hiiop100.fi, josta voi etsiä itselle sopivia vapaaehtoistehtäviä. Hiiopin kautta löytyi vapaaehtoisia muun muassa viime kesän Metsähotelleihin Nuku yö ulkona -päivänä.

"Suomen Ladun vapaaehtoiset ovat innostaneet suomalaisia ulkoilemaan jo 80 vuoden ajan. Tällainen yhteinen lasten ja aikuisten ulkoilutapahtuma onkin mitä parhain tapa juhlia tätä saavutusta", totesi OP Helsingin liiketoimintaalueen johtaja Päivi Jääskeläinen Oittaan lumiukkotapahtuman vilskeissä.

Valtakunnallisena toimijana OP on hyvä kumppani Suomen Ladulle ja toisaalta paikalliset osuuspankit luontevia yhteistyötahoja Ladun jäsenyhdistyksille. Useissa lumiukkotapahtumissa onkin ollut mukana paikallinen osuuspankki tarjoamassa porkkanat lumiukoille tai mehut osallistujille. Taiteilivatpa OP Helsingin edustajat Oittaan tapahtumassa iloisen Hanna Hiponkin lumesta!

OP tarjoaa #UlkonaKuinLumiukko -kampanjan viikkopalkinnon. Kaikkien viikolla 7 kuvansa kampanjasivulla tai instagramissa tunnisteilla #UlkonaKuinLumiukko ja #suomenlatu jakaneiden kesken arvotaan Ice Peakin Team Finland pipo ja leffaliput kuvassa olevan lumiukon rakentajille.

Kuvassa vasemmalta Hanna Hippo, Elina Vihunen, Jussi Liukkonen ja Johanna Lehtipuu OP Helsingiltä Oittaan tapahtumassa 28.1.2018.