Uutisarkisto

Image
Image

Lumiukot mukana WAU!-kerhoissa

01.03.2018

Kiitos Suomen Ladulle hienosta kampanjasta ja haasteesta. Me työntekijät WAU ry:llä olemme ottaneet haasteen ilolla vastaan. 

On ollut hieno ja luminen talvi koko Suomessa, joten WAU! -kerhoissa ja hiihtolomaleireillä on liikuttu paljon ulkona ja touhuiltu lumessa.  WAU ry on kotimainen hyvinvointijärjestö, jonka pääasiallisena toimintana ovat maksuttomat, matalan kynnyksen liikuntakerhot. Me liikutamme lapsia koulupäivien aikana, koulun jälkeen, välitunneilla ja loma-aikoina leirien merkeissä. 

Suomen Ladun täyttäessä jo huikeat 80 vuotta, juhlitaan WAU:ssa 10-vuotista taivalta. Erilaiset tempaukset tulevat siivittämään WAU:n tätä vuotta ja olemme mielellämme mukana myös #UlkonaKuinLumiukko -haasteessa onnitellaksemme Suomen Latua ja samalla tarjoamassa lapsille mielekästä tekemistä lumiukkojen ja lumitouhujen parissa.

Tammikuun lopulla Eestinkallion koulun WAU! -kerholaiset nappasivatkin jo kiinni #UlkonaKuinLumiukko -haasteesta ja rakensivat lumiukkoja ulkoavaruudesta. Smuu, Minion, Helan ja Jäämies saivat jokainen oman persoonallisen lookin ja näiden ulkoavaruuden asukkien innoittamana pistimme sanaa kiertämään kaikille, yli 40 paikkakunnalla pyörivälle WAU! -kerholle, Raaseporista Sodankylään.

Pakkaset ovat kuitenkin puraisseet viime viikkoina oikein kunnolla ja perinteisten lumiukkojen teko onkin ollut hieman haastavaa. Mutta onneksi lapsilla on mielikuvitusta! Esimerkiksi aura-autojen penkalle työntämistä lumikökkäreistä pystyy oikein mainiosti kasaamaan eri muotoisia ja mallisia ukkoja.

Toinen hiihtolomaviikko on käynnissä ja loma-ajan toimintana järjestämme WAU! -leirejä joissa pelaamme ja leikimme monipuolisesti, myös lasten toiveita toteuttaen. 

Lumiukkoja, lumilinnoja ja kaikkea muutakin lumirakentamista teemme lasten kanssa mielellämme ja edistämme ulkoliikuntaa omalta osaltamme jatkossakin. 

Sydämellisesti onnea 80-vuotias Suomen Latu!