Uutisarkisto

Image
Image

Koulu- ja varhaiskasvattajien kuvakisassa tarjolla liikuttavia palkintoja!

14.02.2018

#UlkonaKuinLumiukko-kampanja tarjoaa kouluille ja varhaiskasvattajille paljon vinkkejä lumiukkoaiheisiin toimintaan ja kuvakisassa on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja. Oletteko jo järjestäneet lumiukkoaiheiset olympialaiset tai pohtineet, miksi suojalumesta saa pyöritettyä palloja, mutta pakkaslumesta ei? Pakkaslumen lumiukkojen teko sopii hyvin myös liikuntatunnille tai vaikka kuviksen veistotyön aiheeksi. Tehdyistä lumiukoista kannattaa ottaa kuva ja jakaa se kanssamme, jolloin koulut ja varhaiskasvatusryhmät osallistuvat mahtavien palkintojen arvontaan!

Koulusarjassa kaikkien kuvakilpailuun osallistuneiden koululaisryhmien kesken arvotaan 5 kpl frisbeegolfsettejä, jotka kukin sisältävät 3 siirreltävää maalikoria, 30 kiekkoa, merkkauskartioita sekä varustekassin.

Päiväkotien ja muiden varhaiskasvatusryhmien kuvakisan osallistujien kesken arvotana 6 Fjällräven Kånken-reppua, joiden yllätyssisältö innostaa ulkoilemaan yhdessä ryhmän kanssa.

Kuvakilpailuun voi osallistua lataamalla kuvan ryhmän rakentamasta lumiukosta kampanjan nettisivuille täällä: www.suomenlatu.fi/ulkona-kuin-lumiukko/kuvakilpailu.html

Voitte myös tilata ohjeet lumiukon tekoon pakkaslumesta ja tarroja lumiukkoteemaisen hetken tai oppitunnin iloksi täältä: www.suomenlatu.fi/ulkona-kuin-lumiukko/koulut-ja-varhaiskasvattajat.html

Palkinnot kuvakisaan mahdollistavat Innova Champion Europe, Fjällräven ja Otava.