Uutisarkisto

Image
Image

Holiday Clubit ovat #UlkonaKuinLumiukko talvilomilla

24.02.2018

Holiday Clubit ovat talvilomalla #UlkonaKuinLumiukko, kun lumiukkotapahtumat valtaavat hotellien pihat! Suomen Latu ja Holiday Clubit ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä. #UlkonaKuinLumiukko-kampanja sopii Holiday Clubeille kuin porkkana lumiukon päähän, sillä perheiden yhteinen aika ja ulkoilu on myös hotelliketjulle tärkeää. Osana yhteistyötä järjestetään talvilomien aikana lumiukkotapahtumia Holiday Club Katinkullassa ja Holiday Club Saimaalla.

Ensimmäinen tapahtumista järjestettiin perjantaina 23.2. Holiday Club Katinkullan uimarannalla. Vaikka pakkanen paukkui lähellä -20 astetta, paistoi aurinko lämpimästi ja innosti perheitä ulkoilemaan lumiukkojen parissa. Mikä sen parempaa, kuin peuhata yhdessä lumessa ennen kylpylän lämpöä. Upeiden lumiukkojen joukossa nähtiin muun muassa hiihtävä lumiukko ja päällään seisova ukko.

Lumiukkotapahtumat järjestetään viikolla 9 Holiday Club Saimaalla torstaina 1.3. ja Holiday Club Katinkullassa maanantaina 26.2. Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tule testaamaan lumenveistoa ja rakentamaan perheen kanssa upea lumiukko Holiday Clubien pihaan!

Kuvaa #UlkonaKuinLumiukko -kampanjan aikana (28.1.-11.3.) rakentamasi lumiukko ja jaa se näillä sivuilla tai instagramissa tunnisteella #UlkonaKuinLumiukko, ja osallistut upeiden palkintojen arvontaan. Palkintona mm. lahjakortti perheen viikonloppulomaan Holiday Clubin kohteissa.