Liity jäseneksi

Ulkoile, osallistu ja vaikuta – Suomen Ladun jäsenenä

Suomen Ladun jäsenenä pääset osaksi aktiivisten ulkoilijoiden joukkoa, jotka edistävät suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. 

Jäsenenä pääset osallistumaan Suomen Ladun jäsenyhdistyksen toimintaan, saat neljä kertaa vuodessa Latu&Polku -lehden ja voit hyödyntää lukuisia muita jäsenetujamme.

Voit myös ostaa ystävällesi lahjaksi ulkoilun iloa Suomen Ladun jäsenyyden muodossa. Lahjakorttikaupastamme voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle ja lahjan saaja voi käyttää sen liittyessään haluamansa yhdistyksen jäseneksi. 

Meitä on jo 90 000, liity sinäkin tästä!

Löydä itsellesi sopiva yhdistys

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta. Yhdistyksiä on 176 ympäri Suomen. Voit valita esimerkiksi sinua lähimmän yhdistyksen tai kiinnostavan lajikohtaisen yhdistyksen. Etsi itsellesi sopiva yhdistys yhdistyshausta. Voit myös olla liittymättä yhdistykseen ja valita Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Yhdistykset järjestävät toimintaa kaikenikäisille alkaen Muumien hiihto- ja retkeilykouluista aina pitkiin Lappiin suuntautuviin vaellusretkiin. Tapahtumakalenterista voit etsiä yhdistysten paikallisia tapahtumia sekä Suomen Ladun järjestämiä kursseja ja koulutuksia.

Jos sinua pohdituttaa jokin asia Suomen Ladun jäsenyydessä, käy katsomassa usein kysytyt kysymykset Suomen Ladun jäsenyydestä.

Suomen latu instagramissa