Koko perheen hämärähommat 21.10.–24.11.2024

Suomen Latu ja Hope ry yhteistyöhön


Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Suomessa konkreettisilla vaate- ja tavaralahjoituksilla sekä tarjoamalla harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Toimintaa on ympäri Suomea 20:llä paikkakunnalla.


Haluamme kannustaa asiakasperheitämme kokemaan liikunnan iloa sekä pyrimme mahdollistamaan perheille luonnossa liikkumiseen sopivat varusteet. Niin pienille kuin isommillekin lapsille on tärkeää, että ulkona liikkuessa päällä on mukavat ja säähän soveltuvat ulkovaatteet. Usein vähävaraisen perheen on hankalaa hankkia lapsille sopivia ulkoilu- ja liikuntavarusteita, kun raha ei aina riitä edes perus elintarvikkeisiin. Välikausi- ja toppavaatteet tulevat kalliiksi, vaikka niitä ostaisikin käytettynä. Erityisen hankala tilanne on silloin, jos perheessä on useampi lapsi ja uusia vaatteita ja muita varusteita pitäisi hankkia, vaikka osa toki kierrätetäänkin isommilta pienemmille.


Koko perheen hämärähommat -kampanjan aikana kannustamme kaikkia lahjoittamaan itselle ylimääräiseksi jääneitä, hyväkuntoisia ulkoiluvaatteita ja -kenkiä sekä muita ulkoiluvarusteita Hopen asiakasperheille jaettavaksi.