Koko perheen hämärähommat 21.10.–24.11.2024

Soihtupolku ja koko perheen hämärähommat

26.10.2023

Tulien tunnelmaa pimeään iltaan ja iloa mustaan metsään! Tervetuloa yhdessä ulkoilemaan ja tunnelmoimaan pimenevään iltaan! Tule iltakävelylle Hollolan Vähä-Tiilijärven lähiluontoon, ulkotulilla valaistulle rantapolulle. Metsän puolen pimeällä polulla lapsia ja muita seikkailijoita odottavat hämärät yllätykset. Rantaterassin kukkulalla tarjoamme kaikille polun kiertäneille lämmintä mehua!

OTA MUKAAN: - säänmukainen vaatetus - sateen sattuessa ulkoillaan sateessa ???? - otsalamppu tai taskulamppu - varsinkin lapsille! - oma mehumuki - vältämme kertakäyttöroskaa! - kaverit, puoliso, koko perhe, naapurit ja kylän mummo - yhdessä ulkoilu on kivempaa, mutta tervetuloa myös yksin, täällä on seuraa!
Soihtupolulle pääsee myös lastenrattailla tai rollaattorilla! Hämärähommat sopivat aikuisen seurassa n 3-vuotiaasta ylöspäin.

Saapuminen: soihtupolku on valaistu klo 18-19:30, voit tulla polulle tällä välillä omalla aikataulullasi (ei yhteislähtöä). Itse polku ei ole pitkä, joten saavuthan läheltä kävellen tai pyörällä! Jos tulet kauempaa, auton saa parkkiin uimarannan P-paikalle (Vähä-Tiilijärvenkuja 1, Hollola) tai Tiilikankaan puolella koulun P-paikalle (Tiilikankaantie 3, Hollola). Parkeista on n 300-400 m kävelymatka paikalle. Tervetuloa! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Ps. täällä ei ole nuotiopaikkaa, joten tulistelut jäävät seuraavaan kertaan
Image

Sijainti ja aikataulu

SijaintiHollola
OsoiteVähä-Tiilijärvenkuja 1 Hollola
  
AjankohtaAlkaa: 26.10.2023, klo 18.00
Päättyy: 26.10.2023, klo 19.30

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSoihtupolku ja koko perheen hämärähommat
Tapahtuman lajiMuu
SoveltuvuusLapsiperheille
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVähä-Tiilijärven uimaranta
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen26.10.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

TIIRISMAAN LATU RY

Tiirismaan Latu on Lahden ja Hollolan alueella toimiva aktiivinen ulkoiluyhdistys.
Liikumme luonnossa monin eri tavoin ympäri vuoden ja järjestämme kaikille avoimia retkiä ja ulkoilutapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Katso yhdistyksen omat sivut