Koko perheen hämärähommat 21.10.–24.11.2024

Pimeänkävely - koko perheen hämärähommat

08.11.2023

Koko perheen hämärähommat - pimeänkävely - Ristiinan Parkatinkankaalla. Parkkipaikka Parkkilantieltä (4321) hiekkahaudan tieliittymän varrella (Parkatniementien liittymästä noin 500 m Hangastenmaan suuntaan). Parkkipaikalta on reitille noin 500 m. Ympyräreitin pituus on noin 1,5 km ja se on merkitty maastoon heijastimilla. Maasto on helppokulkuista kangasmaastoa. Tarvitset taskulampun tai muun valon. Reitillä ei ole varsinaista taukopaikkaa, mutta voit ottaa mukaan pienet eväät. Tervetuloa jännittävään pimeänkävelyyn.
Image

Sijainti ja aikataulu

SijaintiRistiina
Osoite Ristiina
  
AjankohtaAlkaa: 08.11.2023, klo 18.00
Päättyy: 08.11.2023, klo 19.00

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPimeänkävely - koko perheen hämärähommat
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
Kokoontumis- / lähtöpaikkaParkatinkankaan hiekkahaudan tieliittymä.
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen08.11.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu
YhteyshenkilöHelena Turkki
Sähköpostihelena.turkki@gmail.com
Puhelinnumero0408276927

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut