Suomen Ladun matka- ja kulukorvausperiaatteet

Suomen Ladun matka- ja kulukorvausperiaatteet 2017 (.pdf)

Ei tiedostoja


Hyvät käytännöt

Kuntomittari on työväline yhdistyksesi toiminnan kehittämisen tueksi. Itsearviointilomakkeella arvioidaan missä kunnossa yhdistyksen hallituksen/johtokunnan jäsenten mielestä yhdistyksen toiminta on. Tutustu kuntomittariin ja pyydä yhdistyksellesi räätälöity linkki ja aloita toiminnan kehittäminen. 

Jäsenkysely

Hyvä väline yhdistyksen kehittämiseen on Yhdistyskysely, jota olemme jo parin vuoden ajan tarjonneet maksuttomasti. Sähköinen kysely on avoinna yhdistyksen määrittelemässä paikassa, esim. kotisivuilla, facebookissa tai sähköpostissa linkkinä. Suomen Latu on laatinut kyselyn perusrungon, mutta pienet yhdistyskohtaiset räätälöinnit ovat mahdollisia. Kysely on yhdistyksille maksuton. Mallina toimii Keravan Ladun jäsenkysely. Lisätietoja em. Johanna Yli-Opas


Opintokeskus Siviksen koulutuspalvelut

Suomen Latu saa koulutuspalveluja Opintokeskus Sivikseltä. Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee kansalaisjärjestöjen koulutustoimintaa. Sitä ylläpitää Opintotoiminnan Keskusliitto, jonka jäseninä on noin 70 kansalaisjärjestöä, mukaan lukien Suomen Latu.

Opintokeskus Sivis palvelee jäsenjärjestöjä kouluttamalla järjestötoimijoita sekä ohjaamalla ja tukemalla taloudellisesti järjestöjen toteuttamaa koulutusta.

Lataa tästä ohje, miten voit hakea taloudellista tukea yhdistyksesi koulutukseen

Ei tiedostoja