Tilaa yhdistyksesi luottamushenkilöille tunnukset uuteen Yhdistyspalveluun

Suomen Ladun uusi Yhdistyspalvelu on juuri avattu ja otamme sitä parhaillaan käyttöön. Yhdistyspalvelu esiteltiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2017 järjestön kokouksessa. Palvelu löytyy osoitteesta yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi, ja se tulee korvaamaan nykyiset Yhdistyspalvet-sivut ja Ketjun tämän vuoden aikana.

Vanhassa Ketju-järjestelmässä tunnuksia on jaettu yhdistysten luottamushenkilöiden omasta pyynnöstä. Haluamme jatkossa koordinoida tunnusten jakelua paremmin, jotta yhdistyksen puheenjohtajalla ja hallituksella on tieto siitä, kenellä on järjestelmään tunnukset ja kuka tietoja pystyy päivittämään. Ensimmäisessä vaiheessa pyydämmekin yhdistyksen puheenjohtajaa tilaamaan tunnukset alla olevalla lomakkeella itselleen sekä muille haluamilleen luottamushenkilöille.

Ohje: Voit tilata tunnuksia 1-5 yhdistyksesi henkilölle. Täytä kaikki kentät, sillä tunnukset toimitetaan käyttäjille sähköpostilla (toki jos tilaat vähemmän kuin 5 tunnusta, niin ne kentät jätetään täyttämättä). Tilaa tunnukset myös itsellesi!

Puheenjohtajan tiedot

Toisen luottamushenkilön tiedot

Kolmannen luottamushenkilön tiedot

Neljännen luottamushenkilön tiedot

Viidennen luottamushenkilön tiedot