Jäsenrekisteri Ankkuri

Jokaisen yhdistyksen, joka haluaa käyttää jäsenrekisteriä, tulee nimetä Ankkurin pää- ja varakäyttäjä. Koska jäsenrekisterin käyttäjät selaavat yhdistyksen jäsenten osoite- ja muita henkilötietoja, heidän nimeämisestä on oltava yhdistyksen hallituksen päätös. Luonnollisimmat henkilöt jäsenrekisterin käyttäjiksi ovat jäsensihteeri ja sihteeri tai vaihtoehtoisesti puheenjohtaja tai joku muu hallituksen jäsen. Tämä on kuitenkin vain suositus, yhdistyksen hallitus voi vapaasti nimetä jäsenrekisterin käyttäjänsä. Koska yhdistysten luottamushenkilöissä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, emme valitettavasti voi ottaa huomioon edellisellä kerralla nimettyjä käyttäjiä.

Jäsenrekisterissä jäsenyhdistykset pääsevät itse selaamaan oman yhdistyksensä jäsenten tietoja ja tekemään erilaisia jäsenlistauksia ja osoitetarroja. Jäsenrekisteriä ylläpidetään edelleen entiseen tapaan Suomen Ladun toimistolla, eli kaikki muutokset jäsenyyksiin ja jäsenten yhteystietoihin tehdään edelleen toimistolla. Mitään velvoitteita ei ole siis siirretty yhdistyksille. 

Kirjaudu Ankkuriin tästä

Jos ette vielä ole ottaneet Ankkuria käyttöön, toivomme teidän käsittelevän jäsenrekisterin käyttäjien nimeämisen seuraavassa hallituksen kokouksessanne ja vielä ilmoittamaan ne meille.

Ankkurin rekisteriselosteen löydät täältä

Ulla Kosonen

Jäsenpalvelun vastaava

ulla.kosonen@suomenlatu.fi
Puh 09 8567 7450

Jäsenpalvelu, Ankkuri-jäsenrekisterin pääkäyttäjä

Lataa yhteystiedot