Järjestön kokoukset

Suomen Ladun kevät- ja syyskokoukset ovat järjestön ylin päättävä elin. Kevätkokous pidetään sääntöjen mukaan maalis-toukokuussa, yleensä huhtikuun kolmantena viikonloppuna. Syyskokouspaikka järjestetään sääntöjen mukaan syys-marraskuussa, yleensä lokakuun kolmantena viikonloppuna. Toinen kokouksista on pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, toinen eri puolilla Suomea.

Kevätkokouksessa vahvistetaan edellisen vuoden tilinpäätös sekä päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksut. Syyskokous vahvistaa seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion ja valitsee hallituksen jäsenet ja muut tarvittavat luottamushenkilöt.

Suomen Latu korvaa kokousviikonloppuun osallistuville yhdistyksille matkakulut Suomen Ladun matka-ja kulukorvausperiaatteiden mukaisesti yhdelle henkilölle/yhdistys. Kokouspaketit jäävät yhdistysten itsensä maksettaviksi.

Syyskokous pidetään 28.-29.10.2017 Jyväskylässä, Cumulus Resort Laajavuoressa

Viikonlopun kantavana teemana on perheliikunta, jolla tässä yhteydessä tarkoitetaan kaikkea lasten ja aikuisten yhteistä liikuntaa taaperoista murkkuihin ja vanhemmista kummeihin ja isovanhempiin.  Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esimerkkejä sekä teoriassa että käytännössä. Olipa yhdistyksenne perhetoiminta suurta, pientä tai olematonta, kannattaa tulla mukaan ja saada kotiinviemisiksi ideoita ja ajattelemisen aihetta kaikkeen toimintaanne!

Ilmoittautuminen kokoukseen 

Ilmoittautuminen Ankkuri-koulutukseen

Ilmoittautuminen Yhdistyspalvelu -sivuston koulutukseen

Suomen Ladun uusien sääntöjen mukaan jäsenyhdistysten äänimäärä kokouksessa määräytyy 1.12.2016 jäsenmäärän mukaan eli on nyt sama kuin kevätkokouksessa. Virallisia edustajia yhdistys voi lähettää yhden per ääni. Äänimäärät voi tarkistaa tästä linkistä. Jokaisella virallisella edustajalla tulee olla allekirjoitettu valtakirja, jonka pohja löytyy myös allaolevasta materiaalista.

Viikonlopun ohjelma, tietoa kokouspaketeista sekä varsinaiset kokousmateriaalit löytyvät allaolevien linkkien takaa. Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi 2018 julkaistaan myös Google Drive -versiona, jossa kuka tahansa voi käydä kommentoimassa suunnitelmaa jo etukäteen. Tämä kommentointimahdollisuus helpottaa ja nopeuttaa suunnitelman käsittelyä itse kokouksessa.

Syyskokouksessa keskustellaan myös jäsenyhdistysten uusista mallisäännöistä. Myös näitä voi käydä etukäteen kommentoimassa allaolevan linkin takana.

Syyskokousviikonlopun alustava ohjelma ja kokouspakettien hinnat.

Esityslista

Valtakirja

Suomen Ladun toimintasuunnitelma ja talousarvio 2018 (pdf)

Suomen Ladun toimintasuunnitelma (kommentointiversio)

Jäsenyhdistysten uudet mallisäännöt

 

 

 

Strategia 2016-2021

Suomen Ladun syysliittokokouksen hyväksymä strategia 2016-2021

Strategiaesitys 2016-2021