Vapaaehtoiset

Sykkiikö sydämesi luonnolle tai haluatko itse liikkua enemmän luonnossa? Haluatko jopa kannustaa muita perheitä löytämään uusia elämyksiä luonnosta? Siinä tapauksessa hankkeemme on sinua varten.

Mikä on Naturkraft-innoittaja?

Vapaaehtoinen, joka vie muita perheitä lähiluontoon, jotta lasten ja aikuisten luontosuhde kehittyisi positiivisten kokemusten kautta.

Mitä tarvitaan ollakseen Naturkraft-innoittaja?

Halua oleskella luonnossa. Olet sitä mieltä, että luonto on hyväksi terveydelle ja hyvinvoinnille ja haluat mielelläsi jakaa tätä ajatusta muiden perheiden kanssa.

Mikä on Naturkraft-tapaaminen?

Innoittaja kutsuu pikkulapsiperheitä mukaan lähtemään yhdessä ulos lähiluontoon. Tapaamisiin on olemassa valmis rakenne ja ideoita teemoista, tekemisistä ja aktiviteeteistä, mutta tapaamiset ovat aina innoittajansa näköisiä ja vaihtelevat osallistujamäärän, paikan, sään ja vuodenaikojen mukaan. Tavoitteena on tarjota perheille monipuolisia, inspiroivia, hauskoja ja vaivattomia luontokokemuksia, sekä mahdollisuutta tavata muita oman asuinalueen lapsiperheitä.

Miten me tuemme teitä?

Tarjoamme koulutuksen ja innoittajien yhteisen verkoston, jossa voi jakaa tietoa, materiaalia ja motivaatiota tapaamisten järjestämiseen. Ylläpidämme myös tietopankkia aktiviteeteista ja eri teemoista, joita voit käyttää suunnitellessasi luontotapaamisia. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan luontotapaamiset. Toiminnan on tarkoitus olla mahdollisimman helppoa ja kynnyksen matala niin innoittajille kuin osallistujillekin.