Ohjaajuuden webinaarisarja syksyllä 2023

02.10.2023|Osallistu Ulkoile Vaikuta

Suomen Latu toteuttaa Minustako ohjaaja -webinaarisarjan, jossa tutustutaan syvemmin ohjaajuuteen Suomen Ladussa.

Ohjaajat ovat Suomen Ladun toiminnan sydän. Ohjaajat vetävät viikkolenkkejä ja järjestävät tapahtumia. Ja usein vielä vapaaehtoistyönä.

Kiinnostaisiko sinua kokeilla ohjaamista? Jos olet löytänyt itsellesi rakkaan ulkona liikkumisen muodon ja olet halukas ottamaan hieman vastuuta etkä pelkää laittaa itseäsi ihan likoon, olet juuri oikea henkilö. 

Syksyn webinaarisarjassa tutustutaan ohjaajuuteen Suomen Ladussa

Syksyn 2023 aikana järjestämme kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarisarjan ohjaajuudesta Suomen Ladussa. Neljäosaisessa webinaarisarjassa käsitellään ohjaajuutta retkeilyn, lasten ja perheiden ulkoilun, ikäihmisten ulkoilun ja muun lajitoiminnan näkökulmasta.  Voit ottaa vapaasti osaa yhteen tai useampaan webinaariin. Muistathan ilmoittautua webinaariin, niin voimme lähettää sinulle osallistumislinkin.

4.10.2023 klo 18-19: Yhdistysten retkitoiminta ja retkeily. Ilmoittaudu tästä linkistä.

25.10.2023 klo 18-19: Lasten ja perheiden ulkoilu. Ilmoittaudu tästä linkistä.

15.11.2023 klo 18-19: +65 -vuotiaiden ulkoilu, Hyvinvointia ulkoilusta -hanke, vertaisohjaajana toimiminen. Ilmoittaudu tästä linkistä.

29.11.2023 klo 18-19: Aikuisten ulkoilun lajitoiminta: Polkujuoksu, maastopyöräily, hiihto, sauvakävely, melonta. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Suomen Ladun ohjaajakoulutukset ohjaajuuden tukena

Suomen Ladun ohjaajakoulutukset ovat mainio tapa päästä ohjaajuudessa alkuun. Ne antavat perustiedot eri ulkoilulajien ohjaamiseen. Ohjaajakoulutuksen jälkeen voit sopia omassa yhdistyksessäsi, millaista toimintaa ja minkä verran olisit itse valmis ohjaamaan. Myös toiminnan kohderyhmän ja tason voit itse määritellä. Jos rakastat vauhtia ja haasteita, ohjaa hikilenkkejä. Jos kaipaat toimintaa, johon voit ottaa omat lapsesi mukaan, toteuta toimintaa perheille. Tai jos olet nautiskelija tai muuten verkkaisempi kulkija, ota kohderyhmäksi muita kaltaisiasi. 

Lisätukea ja -oppia saat Suomen Ladun järjestämissä ohjaajaverkostoissa ja -tapaamisissa.