Vuoden 2022 ulkoilulähettiläshaku on auennut

25.01.2022|Ulkoile

Suomen Latu hakee vapaaehtoisia ulkoilulähettiläitä vuodelle 2022 jakamaan ulkoilun ilosanomaa sosiaalisen median kanavissa. Haku on auki 6.2.2022 saakka.

Kuva: Sampsa Sulonen

Suomen Latu hakee vapaaehtoisia ulkoilulähettiläitä vuodelle 2022 jakamaan ulkoilun ilosanomaa sosiaalisen median kanavissa. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja taustaisia ihmisiä, joilla on persoonallinen ote viestintään. Lähettiläiden valinnassa pyritään huomioimaan maantieteellinen kattavuus. Ulkoilulähettilääksi voi hakea yksilönä, perheenä tai kaveriporukan kanssa. Haku on auki 6.2.2022 saakka.

Keitä ovat ulkoilulähettiläät ja mitä he tekevät?

Ulkoilulähettiläät ovat Suomen Ladun vapaaehtoisia, jotka jakavat sosiaalisessa mediassa omia ulkoilukokemuksiaan ja -vinkkejään sekä tekevät Suomen Ladun toimintaa tunnetuksi. 

Ulkoilulähettiläät toimivat ensisijaisesti Instagramissa ja tuottavat sisältöä omille tileilleen, mistä Suomen Ladun viestintä jakaa tarinoita ja julkaisuja Suomen Ladun tilille. 

Ulkoilulähettiläillä on myös mahdollisuus ottaa haltuun Suomen Ladun Instagram-tilin tarinat ja jakaa sitä kautta esimerkiksi reissukokemuksia tai ulkoiluvinkkejä. Myös ulkoilulähettiläiden tekemiä ulkoiluaiheisia videoita ja keloja on jaettu Suomen Ladun eri sosiaalisen median tileillä.

Kenen kannattaa hakea ulkoilulähettilääksi?

Ulkoilulähettilääksi voi hakea kuka tahansa Suomessa asuva, joka on:

  • innostunut ulkoilusta.
  • aktiivinen sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa, ja hallitsee niin julkaisujen kuin tarinoiden teon.
  • kiinnostunut Suomen Ladun toiminnasta. 

Ulkoilulähettilääksi voi hakea yksilönä, perheenä tai kaveriporukkana. Ulkoilutavoilta ulkoilulähettiläs voi olla vaikkapa satunnainen ulkoilija, perheliikkuja, Suomen Ladun lajien suurkuluttaja, viikoittain Suomen Ladun paikallisyhdistyksen maastopyörälenkeille osallistuva, nautiskeleva talviuimari, metsässä rentoutuja, sieniretkeilijä tai himohiihtäjä.

“Ulkoilla voi monella tavoin. Toiset liikkuvat ulkona vauhdikkaammin ja tavoitteellisemmin, toiset taas hengailevat ulkona. Toiset kenties seikkailevat ja vaeltavat luonnossa. Kukin voi nauttia ulkoilusta omalla tavallaan. Kaikki me ulkoilulähettiläät voimme olla esikuvina muille ja toimia innostajina siihen kuinka nauttia ulkoilusta!”, sanoo ulkoilulähettiläs Miikka Kallio.

Mitä voit odottaa ulkoilulähettiläänä?

Vapaaehtoisena ulkoilulähettiläänä saat hyvää mieltä ulkoilun ilon levittämisestä ja Suomen Ladun tunnettuuden lisäämisestä. Lisäksi saat:

  • vertaisryhmän muiden ulkoilulähettiläiden kanssa ja Suomen Ladun viestinnän tuen.
  • vinkkejä sometukseen sekä ennakkotietoa Suomen Ladun tulevista tapahtumista ja kampanjoista.
  • mahdollisuuden lainata ja testata eri lajien välineitä.
  • halutessasi osallistua maksutta Suomen Ladun ohjaajakursseille.

Hakuohjeet

Hae ulkoilulähettilääksi 6.2.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi Suomen Ladun viestinnän suunnittelija Jenna Honkaselle osoitteeseen jenna.honkanen@suomenlatu.fi. Otsikoi hakemuksesi "Hakemus ulkoilulähettilääksi 2022". Laitathan hakemukseen tiedon siitä, millä nimellä voimme löytää tilisi sosiaalisesta mediasta. Ulkoilulähettilään Instagram-tilin tulee olla julkinen. Tiedotamme ulkoilulähettiläsvalinnoista helmikuun 2022 aikana.

Lisätietoja:

Viestinnän suunnittelija Jenna Honkanen
jenna.honkanen@suomenlatu.fi
0408274689