Virhe jäsenmaksulaskutuksessa

11.01.2011|Ulkoile

Suomen Ladun vuoden 2011 jäsenmaksuja laskutettaessa on valitettavasti tapahtunut virhe. Laskuissa on tulostusvaiheessa tapahtunut pyöristys, jonka vuoksi osassa laskuista on 0,50 euron virhe. Tarkista listalta, kuuluuko jäsenyhdistyksesi virheellisen laskutuksen piiriin ja voit muuttaa laskusi loppusumman oikeaksi.

Suomen Ladun vuoden 2011 jäsenmaksuja laskutettaessa on valitettavasti tapahtunut virhe. Laskuissa on tulostusvaiheessa tapahtunut pyöristys, jonka vuoksi osassa laskuista on 0,50 euron virhe Tarkista listalta, kuuluuko jäsenyhdistyksesi virheellisen laskutuksen piiriin ja voit muuttaa laskusi loppusumman suoraani. Alla linkkinä olevasta taulukosta voit tarkistaa jäsenyhdistykset ja jäsenmaksuluokat, joissa virhe on tapahtunut. Yhteensä virheellisiä laskuja on lähtenyt 3195 kappaletta.

Voit itse muuttaa laskun loppusumman eli korjata siitä 0,50 euroa (muut laskun tiedot pysyvät samoina).

Koska jäsenmaksut erääntyvät jo 14.1. ja suorituksia on jo tullut tilillemme, olemme päättäneet korjata asian seuraavasti:

Niiden jäsenten, jotka maksavat 0,50 euroa liian vähän ei tarvitse tehdä mitään. Suomen Latu tilittää yhdistykselle normaalisti yhdistyksen osuuden jäsenmaksusta. Puuttuva osuus haetaan korvauksena laskutusta hoitaneelta yritykseltä.

Jäsenille, jotka maksavat 0,50 euroa liikaa tuo ylisuoritus tullaan palauttamaan loppukeväästä postitse. Tällä tavoin saamme varmistettua, ettei keneltäkään peritä liian suurta jäsenmaksua.

Pahoittelemme yhteistyöyrityksessämme tapahtunutta virhettä.