Suomen suurimmassa seikkailukilpailussa mukana lähes 200 joukkuetta

07.08.2013|Ulkoile

Suomen suurin seikkailukilpailu SnowFlakes Seikkailu järjestetään 18.8.2013 Tuusulassa. Kilpailussa on mukana kaikkiaan lähes 200 kaksihenkistä joukkuetta aloittelijoista kokeneisiin seikkailu-urheilijoihin.

Lajeina ovat juoksu, pyöräily ja melonta. Kaikissa lajeissa edetään suunnistamalla, ja mukana on lisäksi yllätystehtäviä.

 
Seikkailukisat kiinnostavat monien lajien harrastajia, ja myös SnowFlakes Seikkailussa on mukana mm. suunnistuksen ja soudun huippuja kuten moninkertainen kirkkovenesoudun SM-kultamitalisti Maija Virta ja maajoukkueessa suunnistanut Vesa Taanila. Mukana on myös kansainvälisissä seikkailu-kisoissa menestyneitä urheilijoita kuten yhdessä kisaavat Jenni Mattila ja Juha Prittinen.
 
Kilpailukeskus on Tuusulan Rykmentinpuiston entisellä varuskunta-alueella. Se on myös paras paikka kilpailun seuraamiseen. Rykmentinpuiston lisäksi kisaajat liikkuvat mm. Hyrylän keskustassa, Tuusulanjärvellä ja pyöräillen lähimaastoissa aina Itä-Vantaalle asti. Pisimmät sarjat lähtevät matkaan klo 9.00. Muut sarjat lähtevät klo 10.00-10.30. Sarjojen voittajat saapuvat maaliin noin klo 14.00-14.30.
 
Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa, ja sen suosio on ollut kasvussa.
 
SnowFlakes Seikkailu on helppo tapa tutustua seikkailu-urheiluun. Helpoimmassa sarjassa suunnistustehtävät ovat yksinkertaisia, ja hyvä peruskunto riittää.
 
Seikkailu-urheilun huipuille on tarjolla mielenkiintoisia haasteita vaikeimmalla ja yllätyksellisimmällä radalla.
 
Kilpailun järjestää Team SnowFlakes Adventure Team, joka on kolmenkymmenen aktiivisen ja urheilullisen naisen seikkailu-urheiluseura.