Suomen Latu ja Elfving Opasteet yhteistyöhön

20.06.2011|Ulkoile

Suomen Latu ja Elfving Opasteet Oy ovat sopineet yhteistyöstä ulkoilun ja liikunnan edistämiseksi parantamalla maastoreittien opastusta.

Suomen Latu ja Elfving Opasteet Oy ovat päättäneet yhdessä edistää kunto- ja terveysliikkujien asemaa parantamalla ulkoilureittien opastusta.

Suomen Latu hallinnoi ulkoilureittien vaativuus- ja palvelutason luokittelujärjestelmää, jonka tavoitteena on tukea reittien hallinnoijia reittien kehittämisessä. Tällä hetkellä Suomen Latu välittää luokittelijoita, ohjaa luokittelua, pitää yllä rekisteriä luokitelluista kohteista ja esittelee luokiteltuja kohteita medioissaan.

Elfving Opasteet Oy välitää reittiluokittelijoille ja reittejä hallinnoiville tahoille vaativuusluokitusjärjestelmän opasteita. Elfving Opasteet Oy on Liikenneviraston hyväksymä liikennemerkkivalmistaja, jonka valkoimasta löytyvät myös ulkoilun ja liikunnan merkit.

Suomen Ladun ja Elfving Opasteiden yhteistyö huipentuu joulukuussa järjestettävään valtakunnalliseen  ulkoiluseminaariin Vantaalla, jossa Elfving Opasteet Oy toimii näytteilleasettajana. Seminaariin odotetaan 200 osallistujaa.

www.elfving.fi/fi/opasteet/