Seitsemän sillan saaristo kutsuu melomaan

03.05.2013|Ulkoile

Seitsemän sillan saaristomelonta järjestetään 6. heinäkuuta. Kokkolasta Pietarsaareen vievä melontareitti tarjoaa upeita saaristomaisemia. Alue on palkittu vuoden 2013 kiinnostavimpana matkailukohteena.

Seitsemän sillan saaristomelonnassa matkataan 26 km rauhalliseen tahtiin. Lähtö on Hickaröstä klo 10.00 aamulla. Maalipaikassa joutsenen leirintäalueella on tarjolla sauna, ruokaa ja mukavaa ohjelmaa.

Osanottomaksu on 25 €. Kaikki osallistujat saavat alueen uuden melontakartan. Ilmoittautuminen viimeistään 27.6. osoitteessa info@botniacanoe.fi tai puh 0445412406.

Vuoden kiinnostavin matkakohde

Seitsemän sillan saaristo palkittiin matkamessuilla vuoden 2013 kiinnostavimpana matkailukohteena. Alueen melontamahdollisuudet ovat ensiluokkaiset, ja melontapalveluja on kehitetty laajasti alueen kuntien ja EU:n rahoittamalla kaksivuotisella melontaprojektilla.

Projektissa tehtiin alueesta kattava melontakartasto, jonka uusin osa 2 on juuri ilmestynyt.

Karttoihin on numeroitu ja selostettu sopivat lähtö- ja maihinnousupaikat ja muut melojalle tarpeelliset tiedot. Kartat ovat A3 kokoisia ja painotettu vedenkestävällä materiaalilla.

Karttoja on saatavana paikallisilta melontaseuroilta: info@botniacanoe.fi tai sihteeri@keskipohjanmaanretkimelojat.net