Seikkailevat perheet -toiminta palkittiin Perheteko-tunnustuksella

11.05.2022|Ulkoile

Suomen Latu vastaanotti Alli Paasikiven säätiön Perheteko -palkinnon Helsingissä 5.5.2022.

Palkinnon luovutti rouva Jenni Haukio 5.5.2022 Helsingissä. Oikealla Suomen Ladun ulkoilun suunnittelija Susanne Blomqvist, vasemmalla toinen palkinnonsaaja kuvittaja Linda Bondestam.

Suomen Latu on edistänyt perheliikuntaa valtakunnallisesti yli 20 vuoden ajan, niin omassa kuin jäsenyhdistystensä toiminnassa sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Perheliikunnalla tarkoitetaan kaikkea aktiivista lapsen ja aikuisen yhteistä tekemistä, riippumatta lapsen iästä tai siitä, onko aikuinen huoltaja, isovanhempi tai muu läheinen aikuinen. 

Suomen Ladun Seikkailevat perheet -perheliikuntatoiminta palkittiin Alli Paasikiven säätiön Perheteko-tunnustuksella torstaina 5.5.2022  Helsingissä. Palkinnon luovutti rouva Jenni Haukio.

Seikkailevat perheet -toiminnan katsotaan edistävän säätiön arvojen mukaista perheiden sosiaalista ja ekologista turvallisuutta yhteiskunnassa. Säätiön mukaan Seikkailevat perheet -toiminnassa korostuu luontosuhteen merkitys perheiden voimavarana, toiminnallisuus ja yhdessä tekeminen. Palkinnolla halutaan edistää perheiden yhteistä, kiireetöntä ja helposti saavutettavaa vapaa-ajanviettoa. 

"Olemme erittäin ylpeitä toiminnasta, jota me ja yhdistyksemme toteutamme perheiden hyvinvoinnin ja liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi", kertoo palkinnon vastaanottanut ulkoilun suunnittelija Susanne Blomqvist

"Lisäksi olemme todella otettuja saamastamme tunnustuksesta. Tämä antaa uskoa ja vahvistusta sille, että olemme oikealla tiellä."

Suomen Ladun perheliikunnasta ja Seikkailevat perheet -toiminnasta voit lukea lisää sivultamme suomenlatu.fi/perheliikunta.