Scandinavian Outdoorista löytyy vahvaa ulkoiluasiantuntijuutta

20.05.2022|Nuku yö ulkona Tapahtumat Ulkoile

Nuku yö ulkona -kumppani Scandinavian Outdoor on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa ulkoilijoille asiantuntijuutta niin varusteiden kuin ulkoiluvinkkien ja -tarinoiden muodossa. 

Scandinavian Outdoor on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa ulkoilijoille asiantuntijuutta niin varusteiden kuin ulkoiluvinkkien ja reissutarinoiden muodossa. Yrityksen juuret ulottuvat syvälle Varsinais-Suomeen ja ovat vahvasti kytköksissä suomalaiseen partiotoimintaan. Tiesitkö että Scandinavian Outdoor on alun perin perustettu yli 50 vuotta sitten partiolaisten toimesta?

Viidenkymmenen vuoden aikana pienestä Turkuun perustetusta partiomerkkejä myyvästä kivijalkamyymälästä on kasvanut vahva, valtakunnallinen ja aitoa asiantuntijuutta tarjoava ulkoiluvälinekauppa. Jo seitsemällä paikkakunnalla palvelevat kivijalkamyymälät ja nopea, luotettava verkkokauppa kattavat laajasti koko Suomen. Scandinavian Outdoor onkin yksi maamme suurimmista ulkoiluvälinetoimijoista.

Scandinavian Outdoorilla on pitkät perinteet suomalaisen ulkoilun edistäjänä ja täten yrityksen arvot yhdistyvät vahvasti myös Suomen Ladun arvojen ja toiminnan kanssa. Onkin luontevaa, että Suomen Latu ja Scandinavian Outdoor jatkavat yhteistyötä myös vuoden 2022 Nuku yö ulkona -kampanjan suhteen.

Yhteneväisyyksiä Suomen Ladun toimintaan löytyy myös yrityksen missiosta: Scandinavian Outdoor haluaa mahdollistaa mahdollisimman monen suomalaisen ulkoilun ja seikkailun luonnossa. Nuku yö ulkona -kampanja madaltaa ulos lähtemisen kynnystä ja rohkaisee ihmisiä tutustumaan lähialueensa luontoon. 

“Meille on tärkeää olla mukana kampanjassa yhteistyökumppanina ja uskomme, että tulemme yhdessä Suomen Ladun kanssa inspiroimaan tänä vuonna taas useamman ihmisen lähtemään ulos luontoon ja yöpymään myös ehkä ensimmäistä kertaa teltassa tai riippumatossa”, kertoo Scandinavian Outdoorin markkinointipäällikkö Kuutti Haapanen.

SCANDINAVIAN OUTDOOR
Suomalaista retkeilyosaamista vuodesta 1970
www.scandinavianoutdoor.fi
#elämääulkona #nukuyöulkona

Kommentoi

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.