Partiolaiset valittiin vuoden Liikuttajaksi

21.10.2012|Ulkoile

Vuosittainen Suomen Liikuttaja -palkinto on myönnetty Suomen Partiolaisille. Perinteikäs partiotoiminta liikuttaa maassamme kymmeniätuhansia lapsia ja nuoria.

Suomen Latu palkitsee vuosittain Suomen Liikuttaja -tunnuksella organisaation tai tahon, jonka toiminta edistää merkittävällä tavalla suomalaisten liikkumista.

”Luontosuhteen siemenet kylvetään varhaislapsuudessa - siksi haluamme antaa tunnustuksen Suomen Partiolaisille ja kannustaa heitä toimimaan edelleen tärkeän asian puolesta”, perustelee Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson.

Tunnustus myönnettiin sunnuntaina Tampereella Suomen Ladun liittokokouksen yhteydessä. Paikalla olivat Suomen Partiolaisten varapuheenjohtaja Jussi Lares sekä nuori partiolainen Zeinab Dahan.

”Partiolaisten keskeisiä tavoitteita ovat luontosuhteen kehittäminen sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tavoittelu. Vaikka partio mielletään usein lasten ja nuorten harrastukseksi, toivomme, että myös yhä useampi aikuinen löytäisi sen pariin”, puhui varapuheenjohtaja Jussi Lares palkintoa vastaanottaessaan.