Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

11.09.2023|Liikuttaja: Kaikki uutiset Ulkoile

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Vaihto toiseen yhdistykseen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2024.

Kuva: Lassi Katajarinne

Kerro muutoksista Suomen Ladun jäsenpalveluun osoitteessa jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai täytä palvelukortti osoitteessa suomenlatu.fi/jasenpalvelut. Postin osoitepäivityspalvelu huolehtii osoitteenmuutoksista, mikäli et ole kieltänyt päivittämistä.

Ulkoilukalenteri 2024

Joulukuussa Latu&Polku -lehden mukana postitetaan upea Kiilopää-aiheinen ulkoilukalenteri. Seinäkalenteri on Suomen Ladun varainkeruutuote ja kalenterin mukana lähetetään maksusiirtolomake vapaaehtoista maksua varten. Mikäli et halua seinäkalenteria, kirjaudu Jäsenpolkuun osoitteessa www.suomenlatu.fi/jasenpolku ja valitse Omat tiedot ja Viestintä. Kiellä varainkeruutuotteiden lähettäminen kohdasta Ei varainkeruuta. Tällöin sinulle ei postiteta ulkoilukalenteria. 

Vaihda e-laskuun

Haluatko jatkossa e-laskun? Vuoden 2024 jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuun alussa. E-laskusopimus tehdään omassa verkkopankissa: tilaa e-lasku ja valitse laskuttajaksi Suomen Latu ry. E-laskun tilausta varten tarvitset myös jäsenmaksulaskun viitenumeron sekä jäsennumerosi.