Nimitysuutisia Suomen Ladussa

30.11.2021|Liikuttaja: Kaikki uutiset Ulkoile

Talousasiantuntija Ira Kivi, toimistoassistentti Anita Sandell ja jäsenpalvelujärjestelmän uudistamisen projektipäällikkö Rauli Rautavuori ovat uusia työntekijöitä Suomen Ladun toimistolla.

Ira Kivi on aloittanut talousasiantuntijana syyskuun alussa. Hän siirtyi Suomen Latuun Kasper - Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n palveluksesta, jossa hän työskenteli talous- ja toimistopäällikkönä. 

Iralla on monipuolinen kokemus vastaavista tehtävistä usealta alalta. Hän on sosiaalialan lisäksi työskennellyt myös matkailu- ja rakennusalalla sekä kello- ja koruliiketoiminnassa. 

Vapaa-aikanaan Ira ulkoilee perheen kahden rescue-koiran kanssa sekä viettää aikaa mökkeillen perheen ja ystävien parissa. Myös matkailu on lähellä sydäntä.

Suomen Ladun toimistoassistenttina on aloittanut marraskuun alussa Anita Sandell. Hän on aiemmin työskennellyt Suomen Lentopalloliitossa erilaisissa toimiston hallinnollisissa ja tapahtumiin liittyvissä tehtävissä usean vuoden ajan. Anitalla on vuosien kokemus urheilujärjestöjen käyttämistä lisenssirekisterijärjestelmistä.

Vapaa-aika kuluu kahden chihuahua-koiran kanssa ulkoillen. Harrastuksiin kuuluu myös matkustelu ja lukeminen.

Suomen Ladun jäsenpalvelujärjestelmän uudistamisen projektipäälliköksi on valittu tuotantotalouden ja tietoliikennetekniikan insinööri (YAMK) Rauli Rautavuori. Rauli aloittaa tehtävässään 1.12. Rauli siirtyy Suomen Latuun Elisa Oyj:n palveluksesta, jossa hän on viimeksi toiminut kehityspäällikkönä.

Raulilla on laajahko kokemus tieto- ja viestintätekniikan alalla palveluiden, järjestelmien ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Liikuntaseurojen ja -järjestöjen toimintaan hän on tutustunut luottamustehtävien kautta sekä Suomen Ladun jäsenyhdistyksessä että muiden lajien parissa. Vapaa-aikanaan monipuolisesti liikuntaa ja retkeilyä harrastavalle Raulille moni Suomen Ladun valikoimaan kuuluva laji on tuttu, niistä ehkäpä läheisimpänä retkiluistelu.