Metsähotellien ilmoittautuminen aukeaa 13.6. klo 10

10.06.2022|Nuku yö ulkona Tapahtumat Ulkoile

Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumien, Metsähotellien®, ilmoittautumiset aukeavat maanantaina 13.6.2022.

Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumien, Metsähotellien®, ilmoittautumiset aukeavat maanantaina 13.6.2022 klo 10.00. Suomen Ladun ja jäsenyhdistyksiemme järjestämät Metsähotellit nousevat tänä vuonna Kannonkoskelle Piispalaan sekä Nurmijärven Kiljavalle. Metsähotelleissa on mahdollista yöpyä lauantain ja sunnuntain välinen yö 27.8.-28.8., jolloin Suomen Latu haastaa kaikki nukkumaan yön ulkona! 

Ilmoittautuminen Metsähotelliin

Metsähotellissa yöpyminen on ilmaista. Voit varata Metsähotelliin yösijan valmiiksi pystytetystä teltasta, riippumatosta tai Tentsilestä. Voit tulla mukaan myös omalla majoitteella (teltta/riippumatto), mutta muistathan tällöinkin varata paikan tapahtumasta saman ilmoittautumisen kautta. Halutessasi voit varata ilmoittautumisen yhteydessä maksullisen aamiaisen sunnuntaille, jonka maksu peritään tapahtumapaikalla. 

Ilmoittautuminen Metsähotelliin tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta, jonka linkki julkaistaan kunkin Metsähotellin ilmoittautumissivuilla. Tutustuthan ilmoittautumisohjeisiin jo etukäteen Metsähotellien ilmoittautumissivuilla:

Metsähotelli Piispala

Metsähotelli Kiljava

Kiljavan Metsähotellissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja tapahtumaan voivat osallistua myös apuvälineillä liikkuvat. Kiljavan tapahtumassa voi majoittua esteettömästi teltassa, riippumatossa tai Tenstilessä, ja tarjolla on mm. esteetöntä melontaa, esteetön telttasauna sekä erilaisia maastokäyttöön soveltuvia apuvälineitä testattavaksi. Esteettömän tapahtuman suunnittelu on tehty yhteistyössä Suomen Ladun yhteiset polut -hankkeen, Suomen Paralympiakomitean ja Malikkeen kanssa.

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen yö Metsähotelli Piispalaan ja Kiljavaan!

Kommentoi

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.