Merja Raatikainen on Suomen Ladun 84 000:s jäsen.

22.09.2017|Ulkoile Yhdistyspalvelut

Suomen Ladun jäsenmäärä on tänäkin vuonna kasvanut kiivasta tahtia, tällä viikolla rikkoutui ensimmäistä kertaa 84 000 jäsenen raja.

Polkujuoksu on tuonut paljon uusia jäseniä Suomen Ladun jäsenyhdistyksiin. Kuva: Sami Vaskola

Suomen Ladun jäsemäärä jatkaa kasvuaan. Tällä viikolla liittyi jo 84 000:s jäsen.

Tasaluku osui Siilinjärvelle Siilin Latuun liittyneen Merja Raatikaisen kohdalle. Merja oli ollut Siilin Ladun polkujuoksutapahtumassa ja innostui siellä liittymään yhdistykseen.

”Polkujuoksutapahtumassa kuulin, että Siilin Ladulla on paljon muutakin minua kiinnostavaa toimintaa, kuten retkiä, melontaa ja perheliikuntaa. Se sai minut aktivoitumaan jäseneksi”, Merja kertoo.

Suomen Ladun jäsenmäärä on ollut jo pitkään tasaisessa kasvussa. Tänäkin vuonna nettojäsenmäärä kasvaa yli tuhhannella. 

”Latuyhdistysten monipuolinen ulkoilutoiminta sekä jäsenlehtenä jaettava upea Latu&Polku-lehti houkuttelevat uusia ihmisiä mukaan joka päivä”, myhäilee viestintäpäällikkö Panu Könönen Suomen Ladusta.

Suomen Ladun 84 000:s jäsen, Merja, saa ensi viikolla postissa yllätyspalkinnon uuden jäsenennätyksen kunniaksi.

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 84 000 jäsentä 190 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

www.suomenlatu.fi/liity

Kommentoi