Liikkuva perhe -palkinto jaossa

16.09.2021|Ulkoile

Vuonna 2021 opetus- ja kulttuuriministeriö palkitsee Liikkuva perhe, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja -ohjelmien ansioituneita toimijoita.

Leikinomainen Luontokuntosali sopii kaiken ikäisille. Kuva: Sampsa Sulonen / Suomen Latu

Onko yhdistyksessänne, järjestössänne tai kunnassanne mahdollistettu tai kehitetty viime aikoina perheliikuntaa? Nyt on mahdollisuus hakea palkintoa!

Opetus- ja kulttuuriministeriö palkitsee tänä vuonna Liikkuvat-ohjelmien ansioituneita toimijoita. Liikkuvat-ohjelmat ovat opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama valtakunnallinen terveysliikunnan kokonaisuus, jolla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Suomen Ladun koordinoima Liikkuva perhe -ohjelma painottaa valinnassaan matalan kynnyksen ohjattua tai omaehtoista perheliikuntaa, jota toimija on konkreettisesti mahdollistanut tai kehittänyt. Erityisesti arjessa tapahtuvan, eri-ikäisten ihmisten fyysisesti aktiivisen yhdessäolon toteutuminen on ohjelman tavoitteiden keskiössä. 

Ohjelman toimijana ja palkinnon hakijana voi olla kunta, järjestö tai joku muu rekisteröity taho. Jaettava palkintosumma on 7000 €. Palkitsemistilaisuus järjestetään 2.12.2021 klo 10 Säätytalolla Helsingissä.

Liikkuva perhe -palkinnon hakulomake löytyy ohjelman verkkosivuilta.
Hakuaika on 13.9–1.10.2021.


Lisätietoja voi kysyä Johanna Pekkaselta
johanna.pekkanen@suomenlatu.fi tai p. 044 059 8678.

Kommentoi