Lasten ja perheiden toiminnan uutiskirjeestä tietoa ja vinkkejä luontoliikuntaan

29.03.2021|Ulkoile

Tilaa kolme kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje ja saat tietoa lasten ja perheiden toiminnan ajankohtaisista vinkeistä ja uutisista.

Suomen Latu on lasten luontoliikunnan vankka asiantuntija, joka on jo vuosikymmenten ajan kouluttanut osaajia kasvatuksen ja opetuksen luontotoimintaan. Järjestössä edistetään myös perheiden yhteistä ulkoilua ja ajan viettämistä luonnossa. Suomen Ladun uuden uutiskirjeen myötä kaikki kiinnostuneet pääsevät nyt osalliseksi järjestön jatkuvasti kehittyvästä lasten ja perheiden luontotoiminnan osaamisesta.

Kolme kertaa vuodessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan Suomen Ladun laajan lasten ja perheiden toiminnan tärkeimmät aiheet ja uutiset sekä ajankohtaiset vinkit. Jokaisessa kirjeessä on mukana myös pidempi asiantuntija-artikkeli. Ensimmäisessä kirjeessä teemana on luonnon merkitys työhyvinvoinnissa.

Ulkona oppiminen ja luontotoiminta ovat kasvava trendi varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa. Ilmiö on tehnyt tuloaan jo vuosia ja koronapandemian myötä myös Opetushallitus suosittelee ulko-opetuksen lisäämistä. Uutiskirjeellä Suomen Latu haluaa tukea opettajia ja kasvattajia työssään. Käytännönläheiset vinkit helpottavat opetustyön suunnittelua.

Yleishyödyllisenä järjestönä Suomen Latu on pitänyt tärkeänä tarjota myös maksutonta, kaikkien saatavilla olevaa materiaalia. Lasten ja perheiden ulkoiluvinkit -nettisivulle on koottu runsaasti monipuolisia ideoita ja vinkkejä sekä perheliikuntaan että opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Uutiskirje sopii hyvin täydentämään tätä linjaa.

Lasten ja perheiden luontotoiminnan uutiskirje ilmestyy kolme kertaa vuodessa: maalis-, elo- ja marraskuussa. Tilaa uutiskirje täältä.