Lähde kesäkuussa Kiilopäälle geokätköilytapahtumaan

30.11.2016|Ulkoile

Suomen Latu järjestää Kiilopäällä 16.–18.6.2017 kätköilijöiden Midnight Sun Geocaching -suurtapahtuman.

Lähde mukaan kokemaan keskiyön aurinko ja upeat tunturimaisemat ja opi samalla itsellesi uusi hauska harrastus. Tapahtumaan on jo tässä vaiheessa ilmoittautunut useita satoja geokätköilijöitä.

Kiilopään alueella on geokätköilijälle paljon tekemistä. Geokätköjä on pitkälle toistasataa, mm. 67 kätköstä muodostuva Kiilopään Keino -kätköpolku. Kätköjä on myös Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa maisemissa. Tapahtuman monipuolisesta oheisohjelmasta löytyy laivaristeily Inarinjärvelle ja Ukonkivelle, eri teemoihin keskittyviä opastettuja patikkaretkiä sekä lapsille ja perheille suunnattua ohjelmaa. Eikä haittaa vaikka et vielä olisi geokätköilijä, opastamme myös uusia kiinnostuneita kätköilyn saloihin.

Ilmoittaudu mukaan tapahtuman sivulla osoitteessa coord.info/GC6Q3PV. Tarvittaessa luo ensin oma käyttäjätunnus ja kirjaa sen jälkeen kiinnostuksesi Will attend -merkinnällä (”Kirjaa uusi käynti” tai ”Log a new visit”).

Ilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan, mutta kuulet tapahtuman suunnitelmista näin ensimmäisten joukossa.

Kun 500 osallistujaa on ilmoittautunut mukaan, tapahtuma saa harvinaisen Mega-eventin statuksen. Mega-eventtejä on järjestetty Suomessa vuosittain vuodesta 2011 alkaen. Nyt ensimmäistä kertaa tavoitellaan Suomeen kahta Mega-eventtiä, toinen Kiilopäälle ja toinen heinäkuussa Porvooseen.

www.suomenlatu.fi/msg17

Kommentoi