Koko perheen Geokätköily tutuksi -kurssi Paloheinässä 20.8.

12.08.2019|Paloheinä Ulkoile

Geokätköily (englanniksi geocaching) on hauska ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus. Tervetuloa tutustumaan geokätköilyyn Paloheinän ulkoilualueen maisemiin.

Geokätköily on hyvä koko perheen harrastus.

Geokätköily on nykyaikaista aarteenetsintää, jossa haetaan toisten harrastajien piilottamia geokätköjä gps-laitteen tai kartan avulla. Geokätköjä on kaikkialla – kaupungeissa, metsissä, saarissa ja rannoilla. Suomessa on yli 80 000 kätköä ja uusia tulee lähes päivittäin. Maailmalla harrastajamäärä keikkuu yli kuudessa miljoonassa. Geokätköily sopii niin luonnossa liikkujalle, elämyksiä etsivälle, historiasta kiinnostuneelle kuin kuntoilijallekin. Geokätköilyä voi harrastaa omaan tahtiinsa, eikä kyse ole kilpailusta, vaikka kilpailullisimmat harrastajat tykkäävätkin vertailla tilastojaan. Lisätietoa lajista.


Suomen Latu järjestää Geokätköily tutuksi -kurssin Paloheinän ulkoilualueen monipuolisissa maastoissa. Ajankohta on tiistai 20.8.2019 klo 17:00-20:00. Kurssi sopii erinomaisesti koko perheelle. Kurssin hinta on Suomen Ladun jäseniltä 30 euroa per osallistuja. Muille kuin jäsenille hinta on 40 euroa. (Saman kotitalouden alle 15-vuotiaat ilmaiseksi). Hinta sisältää koulutuksen, GPS-laitteen vuokran kurssin ajaksi sekä materiaalin. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen mukaan

Suora linkki ilmoittautumiseen. 

Tervetuloa mukaan!