Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti 2023

21.12.2022|Liikuttaja: Kaikki uutiset Osallistu Ulkoile

Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetetään vuodenvaihteessa. Jäsenkortti on sähköinen ja löytyy jäsenen itseasiointisivustolta, Jäsenpolusta.

Kuva: Timo Veijalainen

Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse 9.1.2023 niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa. Lasku näkyy myös jäsenen itseasiointisivustolla eli Jäsenpolussa. Jäsenille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta itseasiointisivustolla, postitetaan paperinen lasku 22.12.2022.

Jäsenkortti on nyt sähköinen ja se löytyy Jäsenpolusta. Jäsenkortti aktivoituu maksettuasi jäsenmaksulaskun. Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, jäsenkortin voi pyytää Suomen Ladun jäsenpalvelusta. Jäsenkortti lähetetään alkuvuoden aikana. 

Jos jäsenyyteen on tullut muutoksia, älä maksa jäsenlaskua, vaan pyydä uusi lasku korjatuin tiedoin: www.suomenlatu.fi/jasenille. Maksamatta jättäminen ei päätä jäsenyyttäsi.

Laskutuksesta johtuen jäsenpalveluumme tulee tavallista runsaammin yhteydenottoja, ja vastausaikamme on tavallista pidempi. Vastaamme kuitenkin kaikkiin viesteihin.

Kiitos jäsenyydestä ja hyvää uutta vuotta 2023!