Y Llyn – kylmän veden lumo -valokuvanäyttely saapuu Suomeen

11.01.2016|Tapahtumat Ulkoile

Valokuvataiteilija Vivienne Rickman-Poole tuo talviuintivalokuvanäyttelynsä Suomeen tammikuussa. Iso-Britannian tunnetuin talviuimari on inspiroiva esiintyjä, jonka teoksissa yhdistyy intohimo ulkoiluun, talviuintiin ja valokuvaukseen.

Vivienne Rickman-Poolen valokuvanäyttely
12.-27.1.2016 Linderinsali, Lohjan kaupunginkirjasto, avajaiset tiistaina 12.1. klo 18
29.-31.1.2016 Avantouinnin SM-kilpailut, Kisakallio, Lohja

Näyttelyn valokuvat ovat osa projektia, jossa Vivienne tutkii ja dokumentoi suhdettaan järviin Snowdonian vuoriston alueella Walesissa. Talviuintiin Viviennea ajaa kaipaus, intohimo ja pakkomielle. Uintiretket ovat taiteilijalle luovaa toimeliaisuutta, seikkailua ja löytämistä.

Viviennen uintiretket ja taiteellinen tuotanto ovat kiinnostaneet niin paikallista, kansallista kuin kansainvälistäkin mediaa. Näyttelyn tunnelmaan voi virittäytyä Elbow yhtyeen Real Life (Angel) -musiikkivideolla, jossa Viviennen uintiretket ovat pääosassa.

Vivienne saapuu vieraaksi Lohjalle Avantouinnin SM-kilpailuviikoksi ja esittelee näyttelyään Kisakalliossa osana kilpailun ohjelmaa.

Talviuinnin SM-kilpailut järjestetään Lohjalla 29.-31.1.2016 yhteistyössä Urheiluopiston, Lohjan Seudun Ladun avantouintijaoksen ja Suomen Ladun kanssa.

Lisätietoja:

viviennerickmanpoole.co.uk

Näyttelyn tuotanto ja Viviennen haastattelupyynnöt:
Päivi Pälvimäki, paivi.palvimaki@kiara.fi, 050-4133413

Talviuinnin SM-kilpailut

Näyttelyn tuki: Suomen Latu, Lohjan Matkailupalvelukeskus ja Kisakallion Urheiluopisto