Suomen Ladun Hiihtopalvelut palvelee Paloheinässä

05.01.2015|Ulkoile

Suomen Ladun Hiihtopalveluista löytää kaiken tarpeellisen kun haluaa lähteä laduille viilettämään. Hiihtopalveluihin sisältyy suksikauppa, välinehuolto ja -vuokraamo, sekä lisäksi saatavilla on myös monipuolisia hiihtokursseja. Vaihtelevasta kelistä huolimatta Paloheinässä pääsee hiihtämään tällä hetkellä reilun kilometrin pituista hyväkuntoista tykkilumilatua.

Hiihtopalveluiden suksikaupasta ja välinevuokraamosta on saatavilla suksia, sauvoja, monoja, lumikenkiä, pulkkia ja ahkioita. Suomen Ladun jäsenille on tarjolla noin 15 % alennuksia kaikista suksikaupan tuotteista, kuten esimerkiksi Karhun uusien mallistojen paketeista. Hiihtopalveluiden suksihuoltoon voi tuoda sukset ja sauvat kunnostettavaksi. Päiväkohtaiset voitelusuositukset Paloheinän laduille löytää päivittäin Hiihtopalveluiden Facebook-sivuilta.

Suomen Ladun Hiihtopalvelut on avoinna arkisin klo 11–19 ja viikonloppuisin klo 10–16. Ajankohtaiset aukiolotiedot ja kurssiaikataulut löytää Hiihtopalveluiden nettisivuilta ja Facebookista.

Hiihtotaitoja pääsee kehittämään laajan kurssitarjonnan kautta. Perheen pienimmät voivat tutustua hiihtoon yhdessä vanhemman kanssa Muumiperheen hiihtokouluissa. Isommat lapset voivat oppia hiihdon alkeita leikin avulla Muumien hiihtokoulussa ja aikuiset voivat hioa omat tekniikkansa kuntoon perinteisen hiihdossa sekä luisteluhiihdossa, joista molemmista on saatavilla niin perus- kuin jatkokurssejakin.

www.suomenlatu.fi/hiihtopalvelut
www.facebook.com/hiihtopalvelut

Yhteystiedot:

Pakilantie 124
00670 Helsinki
puh. 044 722 6328
paloheina@suomenlatu.fi