Vauvasta vaariin - Mummosta mukeloon -leiri heinäkuussa

11.04.2017|Liikuttaja/Ajankohtaista Liikuttaja: Kaikki uutiset Osallistu

Etsitkö sukupolvet ylittävää tekemistä ensi kesäksi? Tunturikerho Tsietsa järjestää Vauvasta vaariin - Mummosta mukeloon -leirin 16.-22.7.

VaVa-leirin kymmenvuotisen historian aikana on leiri tarjonnut sadoille 4-15 -vuotiaille lapsille ja isovanhemmille Tunturiladun teeman mukaisesti erätaitoja ja elämyksiä Susikyrön tanhuvilla. Leirin ideana on isovanhempien ja lasten yhteinen puuhastelu eli ensisijaisesti vaarit ja mummot ovat vastuussa lastenlastensa tekemisistä. Toki toimintaa ohjaamassa on kokeneita tunturilatulaisia ja leiriviikon ohjelmatarjotin on vuosittain vaihtuva mutta aina monipuolinen.

Suosituimpia toimintoja ovat mm. kalastuspäivä, luontopolut ja luontoon liittyvät tehtävärastit, veistopiste, retkipäivä tai yön yli retki sekä tietysti päivittäinen saunominen ja uinti Vuontisjärven turvallisessa rannassa. Iltanuotiolla on nähty ohjelmaa mummojen missikisoista sirkusesitykseen ja ukkien säärinäyttelystä prinsessojen lauluesitykseen. Aikataulu on väljä, joten aikaa jää myös omalle touhuamiselle, vaikka köysiradalla tai polttopallon kimpussa.

Lasten lisäksi VaVa-leiri antaa niin isovanhemmille kuin järjestäjillekin ennen kokemattomia elämyksiä; uusia tuttavuuksia solmitaan joka vuosi ja entisiä siteitä vahvistetaan. Liekö kertaakaan käynyt niin, että leirin päättyessä olisin lähtenyt kotimatkalle kuivin silmin!

Seija Vihervuori
Tunturikerho Tsietsa

Lisätietoja leiristä:                  

Majoitus ja ruokailu 
Pääasiassa majoitutaan omiin majoitteisiin. Sisämajoitus: Susikyrön isoon kämppään mahtuu n. 14 majoittujaa ja Oskareihin (Susi- ja Koira-Oskari) 5–6 majoittujaa kumpaankin. Leirin ruokailu tapahtuu Susikyrössä. Leirimaksu sisältää aamupalan, yhden lämpimän päiväaterian sekä itse valmistettavan iltapalan talon tarpeista.

Leirimaksu
60 €/hlö, lisäksi aikuiset maksavat 60 € aluemaksun leirin ajalta, lapsilta aluemaksua ei peritä.

Ilmoittautuminen
12.6.2017 mennessä Seija Vihervuori, seija.vihervuori@elisanet.fi tai 040 8672 593. Ilmoittautumismaksu 50 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Tsietsan tilille FI 17 4786 0010 0755 15, viestikenttään leirille lähtevän isovanhemman nimi. Maksettu ilmoittautumismaksu hyvitetään loppusuorituksessa ja sitä ei palauteta.

www.tunturilatu.fi