Yhdessä pyöräillen

24.04.2015|Osallistu Ulkoile Yhdistyspalvelut

Yhdessä-päivät tulevat taas! Toukokuussa Yhdessä-päivien sarjan aloittaa Yhdessä Pyöräillen -päivä. Elokuussa retkeillään ja lokakuussa avataan talviuintikausi.

Kuva: Touko Häkkinen

OSALLISTU. Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät kaikille avoimia pyöräilytapahtumia omilla paikkakunnillaan. Yhdessä Pyöräillen -päivässä erityisen tärkeää on retkeilyteema, jolloin maisemat, retkieväät, tauot ja riittävän leppoisa vauhti tekevät tapahtumista koko perheelle sopivia ja hauskoja matalan kynnyksen tapahtumia.
YHDESSÄ PYÖRÄILLEN 16.5. | WWW.SUOMENLATU.FI/YHDESSA

JÄRJESTÄ TAPAHTUMA. Suomen Latu tarjoaa jokaiselle Yhdessä Pyöräillen -tapahtuman järjestäjälle materiaalipaketin avuksi tapahtuman toteuttamiseen. Katso tarkemmat ohjeet Suomen Ladun nettisivuilta. Tule mukaan liikuttamaan ihmisiä!
WWW.SUOMENLATU.FI/YHDESSA

Kommentit

Yhdessä Pyöräillen

Töysän Talsijat järjestää Yhdessä Pyöräillen tapahtuman 16.5. Kokoonnutaan Töysän Torille klo.. 14. Ajellaan Hakojoen kämpällä, jossa Talsijat tarjoaa maksutta nokipaannukahvit kastamisineen ja nuotimakkarat . Jokainen pääsee myös mukaan arvontaa, Tied.; PENTTI HAUTALA 0400 419594
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
J.K. -Olen ilmoittanut tapahtuman sinne ja tilannut mateeriaalipaketin laivalippuineen ja kookkaimmat "liivit", mutta mitään ei ole saapunut, Ei myöskään merkintöjä tapahtumatiodoissa,,,,,,

- 02.05.2015

Yhdessä Pyöräillen

Kokkolan Latu järjestää Pyöräilypäivän tapahtuman lauantaina 16.5. Pyöräilemme Toivosen eläinpuistoon Kälviälle. Lähtö urheilutalolta klo. 13.
Lisätiedot Jan Wikström/ 050 - 363 9094.

- 06.05.2015

Kommentoi