Yhdessä pyöräilemään!

08.05.2015|Ulkoile

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät ennätysmäärän pyöräilytapahtumia 9.5. käynnistyvän pyöräilyviikon kunniaksi.

We Cycle Finland -tarroja Suomen Ladun teemalla on mahdollista saada Yhdessä pyöräillen -tapahtumista.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät kaikille avoimia Yhdessä pyöräillen -tapahtumia 16.5. yli 40 paikkakunnalla, jolloin samaan aikaan satulan nokassa on satoja ihmisiä. Liity joukkoon ja tsekkaa tapahtumakalenterista sinua lähellä olevat tapahtumat!

– Tapahtumilla saamme pyöräilylle näkyvyyttä ja joukkovoimaa. Samalla ihmiset pääsevät nauttimaan oman paikkakuntansa luonnosta ja kiireettömästä yhdessäolosta, Suomen Ladun tapahtumapäällikkö Johanna Yli-Opas kommentoi.

Säännöllinen pyöräily on tehokasta terveysliikuntaa. Lisäksi se on edullinen, ekologinen ja trendikäs laji. Pyöräilyn etuna on, että jalkojen nivelet eivät joudu tärähdyksille alttiiksi. Liikennevälineenä pyörän on todettu olevan nopein kulkupeli alle seitsemän kilometrin matkoilla.

– Yhteinen pyöräilytapahtuma tarjoaa mukavan tavan käynnistää oma pyöräilykausi, Johanna Yli-Opas vinkkaa. Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jo 25. kertaa. Pyöräilyviikolla Suomi pyöräilee -kampanja haastaa kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea. Pyöräilyviikko pitää sisällään paljon tapahtumia sekä itse pyöräilystä että sen edistämisestä kiinnostuneille. 

Yhdessä pyöräillen -tapahtumat ovat osa Suomen Ladun Yhdessä -teemaa, joka koostuu tänä vuonna Yhdessä pyöräillen, Yhdessä retkeillen ja Yhdessä uiden -teemapäivistä. Lisätietoja Yhdessä -tapahtumista.

Liitteet


wecyclevaaka_150x30_suomenlatu