Varaa paikkasi Suomen Ladun Metsähotelleista

01.05.2017|Nuku yö ulkona Ulkoile

Nuku yö ulkona -tapahtuman metsähotellien varauspalvelu avautuu 2.5. klo 15.

Suomen Ladun Nuku yö ulkona -tapahtuma haastaa Luonnonpäivänä 17.6. kaikki suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Tapahtumaa tukemaan rakennetaan Nuuksion, Salamajärven ja Hossan kansallispuistoihin täyden palvelun metsähotellit. 

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen”, kuten retkeilyteltan, riippumaton tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Majoitus on maksuton.

"Metsähotellit tarjoavat matalan kynnyksen turvallisen vaihtoehdon kokea elämyksellinen kesäyö hyvässä seurassa", Suomen Ladun laji- ja tapahtumapäällikkö Juhani Lehto selvittää.

Metsähotelleissa on majoituksen lisäksi luvassa runsas erähenkinen ja liikunnallinen ohjelma.

"Ruoan osallistujat voivat valmistaa itse tai nauttia metsähotelleiden ravintolatarjonnasta", Lehto kertoo.

Metsähotellien majoitusvaraus avautuu 2.5. klo 15 osoitteessa www.suomenlatu.fi/nukuyoulkona. Paikkoja on rajoitetusti. 

"Paikalle voi tulla myös omalla majoitteella tai vain päiväretkelle nauttimaan ohjelmasta. Esimerkiksi Hossassa on samaan aikaan uuden kansallispuiston avajaiset", Lehto lisää.

Nuku yö ulkona

Suomen Latu haastaa Luonnonpäivänä, lauantaina 17. kesäkuuta 2017 suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää metsähotellissa, kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka takapihalla. Jaa kokemuksesi #nukuyöulkona-tunnisteella sosiaalisessa mediassa.

www.suomenlatu.fi/nukuyoulkona