Vapaaehtoistoiminnan vuoden haastekampanja avataan tänään

10.03.2011|Ulkoile

Suomen Latu on mukana vapaaehtoistoiminnan vuoden haastekampanjassa, joka avataan to 10.3. klo 12 Kolmen sepän patsaalla. Avoimessa katutapahtumassa ovat mukana muun muassa kampanjan lähettiläät Vuoden sketsihahmo -kilpailun voittaja Munamies, tanssinopettaja Aira Samulin ja näyttelijä Eija Vilpas.

Euroopan Vapaaehtoistoiminnan vuoden 2011 haastekampanjan avajaisia ja suomalaisia vapaaehtoisia juhlitaan to 10.3. klo 12 - 13 Helsingin keskustassa Kolmen sepän patsaalla. Haastekampanja kannustaa suomalaisia mukaan vapaaehtoistoimintaan, ja uusi nettipalvelu www.tuntitili.fi tarjoaa jokaiselle helpon tavan löytää itselle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto. Tuntitilissä vapaaehtoistoiminnan paikkojaan tarjoaa yli sata valtakunnallista järjestöä ja paikallista toimijaa.
 
Tilaisuudessa ajatuksiaan vapaaehtoistoiminnasta kertovat muun muassa vuoden lähettiläät näyttelijä Eija Vilpas, tanssinopettaja Aira Samulin ja Vuoden sketsihahmo -kilpailun voittaja Munamies. Kampanjan avajaiset juontaa toimittaja Minna Kuukka.
 
Tilaisuudessa on tarjolla hernekeittoa ja kuumaa juotavaa, ja sen järjestävät Vapaaehtoistoiminnan vuoden 2011 koordinaatio – Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANE ja Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi – yhdessä muiden vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Lisätietoja tilaisuudesta antaa projektipäällikkö Karoliina Tikka, puh. 044 722 9353, karoliina.tikka@alli.fi. Tietoa Vapaaehtoistoiminnan vuodesta ja alkavasta haastekampanjasta löytyy nettisivulta www.tuntitili.fi.
 
Tervetuloa viettämään lounastuntia vapaaehtoistoiminnan merkeissä!