Valtakunnalliset kampanjat 2020

22.10.2019|Liikuttaja/Ajankohtaista Liikuttaja: Kaikki uutiset Tapahtumat Ulkoile

Suomen Ladun valtakunnalliset kampanjat vuonna 2020 ovat Ulkona kuin lumiukko ja Nuku yö ulkona. Tule mukaan toteuttamaan!

Ulkona kuin lumiukko 1.2.-8.3.2020

Vuonna 2019 tavoite täyttyi ja saimme lumiukkolaskuriin yli 10 000 lumiukkoa! Pistetäänkö vuonna 2020 vielä paremmaksi? Kampanja-aika on 1.2.-8.3.2020.

Yhdistykset, koulut, päiväkodit jne. voivat olla mukana Ulkona kuin lumiukko -kampanjassa eri tavoin:

Tempaus: Lumiukkotempauksen tarkoituksena on rakentaa jotain suurta, näyttävää ja huomiota herättävää! Se voi olla kaupungin kanssa yhteisvoimin rakennettu jättilumiukko kaupungin torille tai kymmenien, jopa satojen lumiukkojen laakso keskeiselle paikalle kuten suuren tien varteen, yleiseen puistoon tai muulle keskeisille paikalle. Tempaukseen kannattaa haastaa mukaan kaupunki/kunta sekä paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä.

Tapahtuma: Perheille suunnatun lumiukkotapahtuman voi järjestää vaikka latumajalla yhdessä paikallisten sidosryhmien kanssa. Tapahtumaan voit kutsua paikallisia kumppaneita, yhteistyötahoja ja tapahtuman yhteyteen voi myös järjestää muuta toimintaa. Lumiukkotapahtuman voit järjestää myös osana toista suurempaa talviriehaa!

Ystävänpäivän kampanja: Lumiukko-ystävänpäiväkampanjan tarkoituksena on jakaa hyvää mieltä. #UlkonaKuinLumiukko -kampanjasivulle tullaan avaamaan lumiukon tilauspalvelu, josta kuka tahansa voi tilata tai lahjoittaa lumiukon kenelle tahansa. Lumiukon voi tilata vaikka vanhainkodin pihalle tuomaan hyvää mieltä päivään. Lumiukkoja lahjoitetaan rajallisesti, noin 20-50kpl riippuen resursseista. Kampanjaa koordinoi Suomen Latu, mutta lumiukkolahjoitukset tullaan tekemään yhdistysvoimin ystävänpäivänä 14.2. Tässä kyselyssä tiedustelemmekin kampanjaan osallistuvien yhdistysten halukkuutta osallistua ystävänpäiväkampanjaan. Toivottavasti mahdollisimman moni saadaan mukaan!

Lue lisää ja tilaa ilmainen materiaalipaketti kampanjasivuilta: www.suomenlatu.fi/lumiukko 

Angry Birds Go Snow 2020

Angry Birds Go Snow -tapahtumat ovat kaikille ulkoilusta, liikunnasta ja talvisesta luonnosta kiinnostuneille suunnattuja maksuttomia perhetapahtumia, joissa on erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja Angry Birds -teemalla.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat tilata materiaalipaketin Angry Birds Go Snow -tapahtuman järjestämiseksi paikkakunnallaan. Lisätietoja materiaalipaketista ja tilausohjeet löydät Angry Birds Go Snow -kampanjasivuilta

Nuku yö ulkona 29.8.2020 päätapahtumat

Suomen Luonnon päivänä 29.8.2020 nukutaan jälleen yö ulkona. Päätapahtumia, Metsähotelleja, nousee neljä ympäri Suomen. Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea järjestämisoikeutta päätapahtumille 1.1.2020 mennessä. Päätapahtumien kriteerit, Suomen Ladun tukipaketit ja hakulomake julkaistaan viikolla 46.